Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen mennetek nyaralni?...

31 hetesen mennetek nyaralni? Horvatorszagba kocsival 3-4napra. Az ut kb.4-5 ora. Eddig minden rendben van a babaval is es velem is.

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Én mennék. Úgyis csak ülsz a kocsiban, ha meg elzsibbadsz, megálltok pihizni egy kicsit
2009. aug. 15. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Terhesen a második trimeszterben a legkisebb a kockázat.
2009. aug. 15. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
95%

Ha eddig minden rendben a terhességgel, menjél csak, de azért a dokinak szólj, hátha mond pár jó tanácsot.

Én nem mertem bevállalni mert én sokat keményedek és már így is magnéziumon élek :)

Jó nyaralást kívánok!

32 hetes

2009. aug. 15. 19:52
 4/9 anonim ***** válasza:
96%

Nemrég jöttem haza onnan, 28-29. héten voltam ott, úgy hogy 20. héten volt a vesémmel gond.

Az utazást meglepően jól bírtam. Gyakran megálltunk, a derekamhoz tettem kispárnát és kényelmes ruciban mentem. Még vizesedni sem vizesedtem.

Na, mikor kiértünk dögmeleg volt, Mondhatnám, hogy csak a vízben elviselhető meleg .

Első nap nem mertem belemenni a vízbe, de aztán a második nap matraccal bementem, már az is jobb volt, mint a semmi. 3. napon pedig fürödtem szinte egész nap. Semmi bajom nem volt.Sőt nagyon jó volt a derekamnak, hogy nem volt rajta teher. Bár csak úgy úsztam, hogy kapaszkodtam a matrac szélébe, nehogy úszás közben hírtelen megrántsam magam. Mi 5 napot voltunk, utolsó 2 nap nagyon fújt a szél, így nem fürödtünk. Városnézés viszont nem volt. Tavaly én voltam az, akit le sem lehetett lőnni, most meg már párszáz méter után minden bajom volt.

Készülj fel minden eshetőségre. Legyen nálad gyógyszer,az összes leleted, kiskönyved, napernyő, sok folyadék és strandkendő, amivel a pocakodat letakarod. Babanaptejet használtam, 40-es faktorszámút. nem égtem le egyáltalán. Ja és készülj arra, hogy nem lesz elég egy polifoam az üléshez, én olyan matracot vettem, aminek van háttámlája, úgy tudtam kényelmesen ülni.

Ja és a nagyköves részeken inkább ne menj be, mert nagyon csúszik, Inkább aprókavicsos részt keressetek vagy homokost, pl. Lopar.

Remélem tudtam kicsit segíteni!

Kellemes nyaralást és nagyon vigyázz magatokra! :)

31 hetes kismami :)

2009. aug. 15. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én mennék, csak nagyon vigyázz magadra.

2009. aug. 16. 09:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szepen a valaszokat!
2009. aug. 16. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én 33 hetesen mentem és 34 hetesen jöttem haza. 6 óra volt az út. Nekem semmi problémám nem volt az autózás alatt, a párom volt az, aki nek minden baja volt, hogy elülte a fenekét meg ilyenek. :-)

Úszni úsztam naponta többször is, amire figyeltem, hogy ne legyek annyi ideig a vízben, mint szoktam. A dokim is ezt az egyet mondta, hogy ne áztassam magam egész nap. Én kismamaruciban fürödtem, fürdés után viszont egyből átvettem a száraz bikinimet, hogy ne áztatódjak a vizesben. Mert egy kismamafürdőruci (trikós fazonú) az bizony igen csak hűti a hasat az árnyékban. Ugyanis erre mindig ügyeltünk, hogy fák árnyékában telepedjünk le. Ennyi. Ezekre figyeltem és nagyon jól éreztem magam!

Egyébként én pont az indulás előtti héten voltam a nőgyógyászomnál, aki megvizsgált és ugyanúgy mindent rendben talált, ahogy eddig. Abszolút engedélyezte ezt az utat.

2009. aug. 17. 17:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Terhesen akkor is a második trimeszterben a legkisebb a kockázat, ha mínusz százhúsz százalékra pontoztok is le. Aki nem hiszi, járjon utána.
2009. aug. 17. 17:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Nem azért lettél lepontozva mert esetleg nem igaz amit írsz, hanem gondolom azért mert nem a kérdésre válaszolsz. Nem azt kérdezte hogy mikor a legjobb nyaralni menni, hanem hogy 31 hetes kismamaként más elmenne-e nyaralni. A kettő nem ugyan az! Még ha a 2. trimeszterben lenne akkor hasznos lenne, de már a 3-ban van, így nem tartozik már rá a válaszod.
2009. aug. 17. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!