Semmi nem valtozott.. ugyan ugy dolgozok ugyan ugy eszek ( etelerzekenyseg miatt nem sok lehetoseg van a csalasra szinte 0.) meg is hizok hizok. A cukrom rendben van a hormonok rendben. Az orvosok nem talalnak semmit se. Nem vizesedek. 52 eves vagyok
Feladom, veletek képtelenség megértetni bármit is. Szüljetek csak unokákat magatoknak nyugodtan. Minél idősebben, annál jobb. A gyerek kit érdekel, csak ti számítotok!
júl. 1. 04:46
42/48 anonim válasza:
41, te meg remélem 18 évesen már minimum háromgyerekes anya voltál hiszen minél fiatalabban szülsz annál jobb. így legalább 60 évig együtt nyomoroghattok.
júl. 1. 05:22
43/48 anonim válasza:
első két terhességem alatt összesen 9 kg jött fel
harmadik terhességem van most, 22.héten 6 kg-nál járok. de a 2. terhességem alatt is a 24.hétig 6 és utána már csak 3 kg jött fel
júl. 1. 15:00
44/48 anonim válasza:
Semmi közünk hozzá, hogy ki mikor vállal gyereket. Azért ritka, hogy valakinek ennyi idősen összejön (sokan már túl vannak a menopauzán is), de akinek igen és bevállalja akkor az legyen az ő boldogsága. Elvégre mégiscsak lehetőseget ad valakinek, hogy élhessen. Ez minden korban szép dolog. A 21 kiló az sok. Mire vagy érzékeny? Biztosan ki tudod szűrni teljesen az étrendedből? Egyébként én 6 kiló +nál tartok (22. hét), első terhesség. Belekalkulálva, hogy -2 kilóval kezdtem a normál súlyomhoz képest mert annyira rosszul voltam az elején, hogy mire eljutottam a védőnőhöz ennyit mért. A java csak most kezdődik mert a pici most kezd majd el gömbölyödni, ami a terhesség végéig még + 3 kg csak a magzat súlyát tekintve. Erre még rájöhetnek egyeb kilók is (zsírréteg, víz, mellek duzzadása stb..) Az egész terhesség alatt 10-12 kiló hízás a normális. Ami már drasztikusan több, ott valamire jobban oda kell figyelni.
júl. 2. 07:53
45/48 anonim válasza:
Persze, szüljétek a gyerekeket 40 meg 50 éves korotokban, de akkor miért vagytok vérig sértődve, ha az óvónéni vagy a tanító néni a gyereketek nagyszülőjének néz?
Azért ne állítsuk már be normálisnak, ha valaki 50 fölött szül.
júl. 2. 14:54
46/48 anonim válasza:
#45! Miért, ki van megsértődve? Itt egyedül te vagy frusztrált😁 Engem a kishúgom ovis csoporttársa nézett a nagymamájának, amikor 15 voltam🤣Azt is túléltem.
Egyébként barátnőmet nézte a gimis fia osztályfőnöke a nővérének beiratkozásnál. Megkérdezte, hogy miért nem az anyukájával jött? Azóta a kérdéses fiú 21 éves és van egy 2 éves húga is. Akkor most döntsük már el, hogy nővér vagy nagymama🤷🏼♀️
júl. 2. 16:03
47/48 anonim válasza:
Ja, igen, üdv egy 42 éves kismama, aki pont lesz@rja, hogy ki kinek nézi.😉
júl. 2. 16:05
48/48 anonim válasza:
45ös, mert annyival jobb ha az óvónéni a gyereked nővérének néz:-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!