18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?
Hát ez nagyon sok és a semmitől nem jön fel. Ez hülyeség. Az első terhességemnél híztam ennyit összesen és ott nem figyeltem a táplálkozásomra.
Most szültem 1 hete se a másodikat és 10 kiló jött fel összesen odafigyelve pajzsmirigyesként. 7 már le is ment, de nagyon bevizesedtem szülés után(elefántlábam lett), így a többi most távozgat. Szóval figyelj oda, mert nem a semmitől mennek fel a kilók.
10, persze
Itt a nyári szünet, unatkoznak a diákok...
15, mit hogy szórakozik valami kisp...ű tinigyerek? Felőlem.
Csak az a szánalmas, hogy felnőttek ezt nem veszik észre ennyi hozzászóláson keresztül.
1, 52, na persze. 2, 21 kg hízás és nem feltűnő
16# Én el tudom képzelni, ugyanis nekem van személyes ismerősöm, aki bizony ennyi idősen lett várandós ráadásul úgy, hogy nem is tudott róla majdnem a feléig, amikor magzatmozgásra lett figyelmes. Már akkor unokája meg 2 felnőtt gyereke volt. Teljesen lehűltek. Nem mostani sztori, már felnőtt a lánya is azóta, rendbe ment minden végig. Úgyhogy van ilyen, aki szerint kamu az ilyen, hatalmas burokba élhet egy világvégi eldugott helyen. :D
A hízás viszont rengeteg. 1 hete szültem a másodikat 40 hétre, 18 kg jött fel, ami nagyon sok volt, de már kegyetlenül vizesedtem is, 1 hét alatt majdnem mind lement konkrétan. Én se ettem többet egyébként, de azt se gondolom, hogy 13 kg zsír lement volna 1 hét alatt. :D Nálam az elsőnél is ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!