Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen plusz 21 kilonal...

18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?

Figyelt kérdés
Semmi nem valtozott.. ugyan ugy dolgozok ugyan ugy eszek ( etelerzekenyseg miatt nem sok lehetoseg van a csalasra szinte 0.) meg is hizok hizok. A cukrom rendben van a hormonok rendben. Az orvosok nem talalnak semmit se. Nem vizesedek. 52 eves vagyok
jún. 30. 00:23
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
83%

Hát ez nagyon sok és a semmitől nem jön fel. Ez hülyeség. Az első terhességemnél híztam ennyit összesen és ott nem figyeltem a táplálkozásomra.

Most szültem 1 hete se a másodikat és 10 kiló jött fel összesen odafigyelve pajzsmirigyesként. 7 már le is ment, de nagyon bevizesedtem szülés után(elefántlábam lett), így a többi most távozgat. Szóval figyelj oda, mert nem a semmitől mennek fel a kilók.

jún. 30. 06:22
 12/48 anonim ***** válasza:
82%

10, persze

Itt a nyári szünet, unatkoznak a diákok...

jún. 30. 06:34
 13/48 anonim ***** válasza:
100%
35 hetesen +8 kg
jún. 30. 06:57
 14/48 anonim ***** válasza:
81%
Unalmas a nyáriszünet?! 52éves vagy? 🤣🤣🤣
jún. 30. 07:12
 15/48 anonim ***** válasza:
46%
Akkor 52, engedjétek már el, ő dolga.
jún. 30. 08:06
 16/48 anonim ***** válasza:
71%

15, mit hogy szórakozik valami kisp...ű tinigyerek? Felőlem.

Csak az a szánalmas, hogy felnőttek ezt nem veszik észre ennyi hozzászóláson keresztül.

1, 52, na persze. 2, 21 kg hízás és nem feltűnő

jún. 30. 08:25
 17/48 anonim ***** válasza:
100%
A fiammal alig 5kg hiztam osszesen. Oke volt mibol mert 98kg indultam. 😁 Szules utan csak 76kg voltam. Minden ertekem teljesen jo volt. Rendesen ettem nem kellet dieta nem hanytam semmi nem volt.
jún. 30. 09:53
 18/48 anonim ***** válasza:
83%
Miért kell trollkodni 🤣 Inkább töltsd mással az időd. Lehetetlen ennyit felszedni ennyi hét alatt.
jún. 30. 10:10
 19/48 anonim ***** válasza:
100%

16# Én el tudom képzelni, ugyanis nekem van személyes ismerősöm, aki bizony ennyi idősen lett várandós ráadásul úgy, hogy nem is tudott róla majdnem a feléig, amikor magzatmozgásra lett figyelmes. Már akkor unokája meg 2 felnőtt gyereke volt. Teljesen lehűltek. Nem mostani sztori, már felnőtt a lánya is azóta, rendbe ment minden végig. Úgyhogy van ilyen, aki szerint kamu az ilyen, hatalmas burokba élhet egy világvégi eldugott helyen. :D

A hízás viszont rengeteg. 1 hete szültem a másodikat 40 hétre, 18 kg jött fel, ami nagyon sok volt, de már kegyetlenül vizesedtem is, 1 hét alatt majdnem mind lement konkrétan. Én se ettem többet egyébként, de azt se gondolom, hogy 13 kg zsír lement volna 1 hét alatt. :D Nálam az elsőnél is ez volt.

jún. 30. 10:19
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
16 hetes vagyok. 1 kiló plusznál tartok. 3. baba.
jún. 30. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!