Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen plusz 21 kilonal...

18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?

Figyelt kérdés
Semmi nem valtozott.. ugyan ugy dolgozok ugyan ugy eszek ( etelerzekenyseg miatt nem sok lehetoseg van a csalasra szinte 0.) meg is hizok hizok. A cukrom rendben van a hormonok rendben. Az orvosok nem talalnak semmit se. Nem vizesedek. 52 eves vagyok
jún. 30. 00:23
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
94%

Jaj, pedig ott csak van valami. A gyerek nem 21kiló nyilván, a méhlepény se, a magzatvíz se stb. Ebből következik, hogy a többlet vagy zsír, vagy víz, vagy bármi, de valamiből van. Vagy szerinted mi lehet? Aranyrúd?

Kérdésedre válaszolva, én plusz 15-nél tartok. Most leszek 33hetes és így is soknak számít. Most lettem GDM-es, eddig nem volt gond, viszont rohadtul vizesedem már nagyon régóta. (42 vagyok.)

Te elírtad a korod vagy trollkodsz?

jún. 30. 00:32
 2/48 A kérdező kommentje:
Leirtam mert hatha van valami osszefugges
jún. 30. 00:35
 3/48 A kérdező kommentje:
Haskorfogatom is alig 10 centit nott.. korhazba voltam 2 hetet, ahol az etelallergia miatt dietas etelt kaptam.. rendszerint a reggelit meg se ettem meg is a 2 het alatt igy is feljott 8 kilo
jún. 30. 00:37
 4/48 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy van. GDM, magas vérnyomás stb., mind gyakoribb idősebb anyáknál. Szinte biztos, hogy előbb -utóbb lesz valami.

Ha a haskörfogatod nem nőtt sokat(bár 10cm nem olyan kevés szerintem), akkor máshová kellett híznod. Csak látod, hova. 21 kiló nem tűnik csak úgy el. Kivéve, ha 3m magas vagy😁 Nekem egyértelműen hasra jött, már korán nagy hasam volt és nem terhesen is oda szoktam hízni.

jún. 30. 00:45
 5/48 A kérdező kommentje:
Nem nott nagyot a hasam.. az a 10 centi nem sok :) sot az orvos is helyesli es a vedono is hogy idealis hiszen nem jo ha nagyon sokat nol.. es inkabb kisebb
jún. 30. 00:49
 6/48 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagyok egy kover alkat ( 60 kiloval indultam ) igy szemmel lathatoan meglehet mondani hogy elveszett az a 21 kilo
jún. 30. 00:50
 7/48 anonim ***** válasza:
90%

"Nem nott nagyot a hasam.. az a 10 centi nem sok" Azt nem tudom, mert nekem egyetlen egyszer se mérte le senki.

Akkor rossz a mérleg😁 Más nincs.

jún. 30. 00:58
 8/48 anonim ***** válasza:
100%
A 17. hétben vagyok, 1 kilót híztam. De hányok mintha fizetnének érte.
jún. 30. 05:37
 9/48 anonim ***** válasza:
100%
20. hét, 3 kiló
jún. 30. 05:52
 10/48 anonim ***** válasza:
83%
52? Trollkodsz?
jún. 30. 06:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!