18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?
Jaj, pedig ott csak van valami. A gyerek nem 21kiló nyilván, a méhlepény se, a magzatvíz se stb. Ebből következik, hogy a többlet vagy zsír, vagy víz, vagy bármi, de valamiből van. Vagy szerinted mi lehet? Aranyrúd?
Kérdésedre válaszolva, én plusz 15-nél tartok. Most leszek 33hetes és így is soknak számít. Most lettem GDM-es, eddig nem volt gond, viszont rohadtul vizesedem már nagyon régóta. (42 vagyok.)
Te elírtad a korod vagy trollkodsz?
Persze, hogy van. GDM, magas vérnyomás stb., mind gyakoribb idősebb anyáknál. Szinte biztos, hogy előbb -utóbb lesz valami.
Ha a haskörfogatod nem nőtt sokat(bár 10cm nem olyan kevés szerintem), akkor máshová kellett híznod. Csak látod, hova. 21 kiló nem tűnik csak úgy el. Kivéve, ha 3m magas vagy😁 Nekem egyértelműen hasra jött, már korán nagy hasam volt és nem terhesen is oda szoktam hízni.
"Nem nott nagyot a hasam.. az a 10 centi nem sok" Azt nem tudom, mert nekem egyetlen egyszer se mérte le senki.
Akkor rossz a mérleg😁 Más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!