Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen plusz 21 kilonal...

18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?

Figyelt kérdés
Semmi nem valtozott.. ugyan ugy dolgozok ugyan ugy eszek ( etelerzekenyseg miatt nem sok lehetoseg van a csalasra szinte 0.) meg is hizok hizok. A cukrom rendben van a hormonok rendben. Az orvosok nem talalnak semmit se. Nem vizesedek. 52 eves vagyok
jún. 30. 00:23
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
55%
#27! Ez a gondozás a lehető legszarabb érv, amit fel tudtok hozni. Először is döntsd el, hogy most korán elveszíti vagy gondoznia kell. Mert ha gondoznia kell 25-30évesen, akkor nem veszítette el korán. Másrészt mikor jó gondozni? Hány évesen van az ember olyan helyzetben, hogy ráér egész napos felügyeletet biztosítani a gondozásra szoruló anyjának? Mert szerintem soha, ugyanis dolgozik. Ha egyáltalán egy országban él a szüleivel. Normális ember sehány évesen nem azért szül, hogy majd öreg korában legyen, aki pesztrálja.
jún. 30. 13:44
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
18 hetesen kb még lapos volt a hasam, nem, hogy 21 kiló plusz, meg 10centi haskörfogat.
jún. 30. 13:46
 33/48 anonim ***** válasza:
37%

Itt tényleg mindenki ennyire gyopa? Emberek, statisztikailag igazolt tény, hogy aki fiatalon szül, annak a gyereke sokkal tovább van a szüleivel. Idősebb korban ott a rengeteg komplikáció. Az, hogy ti ismertek pár ellenpéldát, semmit nem jelent.

És nem, továbbra sem alternatívája az 50 évesen szülésnek a 16 évesen semmire szülés.

jún. 30. 14:27
 34/48 anonim ***** válasza:
79%

30-as te értelmezted is a 29 es válaszolót, vagy csak elolvastad? Mert amúgy ugyan azt írta mint te csak más szövegkörnyezetbe...

Szerencsétlen. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ így leugatni valakit aki ugyan azon az érven van mint te, mert h*lye vagy a szövegértéshez...

jún. 30. 16:13
 35/48 anonim ***** válasza:
61%

A gyerek fogja kárát látni, mert korán elveszíti majd a szüleit

Barátnőm szülei közt 22 év különbség volt, apukája 50 volt, mikor született a lánya. 72 évesen unokázott, most 94 és megszülettek az első dédunokái.

jún. 30. 19:48
 36/48 anonim ***** válasza:
54%

Emberek, statisztikailag igazolt tény, hogy aki fiatalon szül, annak a gyereke sokkal tovább van a szüleivel.

A héten múlt 40 éve, hogy félárvák lettek az unokaöcséim, 2 hónaposan és két évesen. 25 volt a nagynéném... CSeszd meg a statisztikádat.

jún. 30. 19:49
 37/48 anonim ***** válasza:
46%
Az én apukám 51 volt mikor születtem. Anyám 41. Köszönik szépen jól vannak, így 30 év távlatából, és nem, nem éreztem őket sem cikinek, sem hiányt nem szenvedtem semmiben. Apukám a 81 évével, még simán a strandra is kiviszi a 2 kisfiamat. 😉 lehet némelyik 50-60as nagypapa nem ilyen fitt mint a mienk! 🩷🙏 úgyhogy statisztika ide vagy oda. Meglehet ám halni 20 évesen, és 110 évesen is. 😊
jún. 30. 20:27
 38/48 anonim ***** válasza:
44%
36-37 kiragadott példák, ami NEM AZ ÁTLAG. Vágjátok, hogy konkrétan alátámasztottátok a statisztikát? Ennyire gyopák vagytok komolyan. Elképesztő, hogy itt tart a társadalom, ezen a szinten.
jún. 30. 21:09
 39/48 anonim ***** válasza:
70%

#38! Hogy támasztották volna alá, ha egyik se az átlagot írta?🤣

De hogy tovább borzoljam a kedélyeket, apám 18volt, amikor születtem és 31, amikor meghalt. Fiatalabban kellett volna vállalnia, hogy többet legyünk együtt?🤔

jún. 30. 21:16
 40/48 anonim ***** válasza:
67%

statisztikailag igazolt tény, hogy aki fiatalon szül, annak a gyereke sokkal tovább van a szüleivel

A stat pont azért nem állapít meg tényeket, mert bőven van eltérés az átlagtól. Minek is nevezted az ittlevőket? Gyopának, kedves gyopa? _D

jún. 30. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!