Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen plusz 21 kilonal...

18 hetesen plusz 21 kilonal haladok Ti mennyinel?

Figyelt kérdés
Semmi nem valtozott.. ugyan ugy dolgozok ugyan ugy eszek ( etelerzekenyseg miatt nem sok lehetoseg van a csalasra szinte 0.) meg is hizok hizok. A cukrom rendben van a hormonok rendben. Az orvosok nem talalnak semmit se. Nem vizesedek. 52 eves vagyok
jún. 30. 00:23
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%
19+5 vagyok de még nem híztam vissza a kezdő súlyomat, az első trimeszterben fogytam kb 5 kg-t, szépen lassan visszajött a fele, de még több nem. De én amúgy is túlsúllyal kezdtem, így nem is baj, ha nem hízok sokat.
jún. 30. 10:29
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
30.hét +9 kiló
jún. 30. 12:33
 23/48 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert nem lehetnek varandos 52 evesen?
jún. 30. 12:46
 24/48 anonim ***** válasza:
17 hét, 7 kg
jún. 30. 12:55
 25/48 anonim ***** válasza:
63%
Ennyi idősen már ne akarj gyereket. :D azért az ostobaságnak is van netovábbja. Nem is értem, hogy miért ilyen idióták az emberek
jún. 30. 13:12
 26/48 anonim ***** válasza:
42%

26, és te miért vagy ilyen idióta? nem ismered a kérdező törtétnetét, mi jogon ítélkezel?

Unoka nővérem 50 évesen lett terhes, 4 lombik, 22 év próbálkozás után, spontán. Vetette volna el?

Ennyi erővel az se vállaljon gyereket akit a férje tart el, vagy a szülei, nincs diplomája vagy olyan végzettsége amivel sok pénzt kereshet igaz?

Nővérem nettó 800 at keres. Férje 1 körül. Igen nekik el kellett volna vetetniük. Ott van a szomszéd lány, 19 éves, 0 forint jövedelem, nincs apa.. neki meg kellene tartani hiszen fiatal igaz?

jún. 30. 13:17
 27/48 anonim ***** válasza:
50%

27, az egyik szar példa nem menti fel a másik szar példát. A kedves unokanővéred unokát szült magának. A gyerek fogja kárát látni, mert korán elveszíti majd a szüleit, gondozhatja majd őket fiatalon ahelyett, hogy élne. Remek élet, gratulálok. Mert ugye szülni mindenkinek joga van, a gyerek meg kit izgat?!

Mennyi ilyen szerencsétlen 25-30 éves van, akinek nincs élete, mert anyuci meg apuci későn vállalta és gondozni kell őket. Erre bezzeg nem gondoltok, csak hogy mindenkinek joga van gyereket vállalni.

jún. 30. 13:24
 28/48 anonim ***** válasza:
42%
28as igazad van szüljön mindenki 16 évesen ugye? Hiszen minél fiatalabb annál jobb. Sőt, egy gyerek nem gyerek 2 évesen legyen neki minimum négy majd eltartja az állam. Mert a társadalom hasznos tagja sosem lesz és milyen jó lesz a gyereknek tarthatja el az ingyenélő anyját mert senkinek se fog kelleni a munkaerőpiacon.
jún. 30. 13:28
 29/48 anonim ***** válasza:
58%
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy aki szerint majd hamar elveszti a gyerek a szüleit, vagy épp majd gondozni kell!????? Aki 20 évesen lesz anya/apa, az pl 22 évesen nem halhat meg? Baleset, betegség stb. Tele a kórházi rehabilitációk 40es fiatalokkal akik agyvérzést, szívinfarktust stb-t kaptam. Az ő gyerekeik is valószínű elég fiatalok. Tudod sosem a koros, hanem sajnos a soros az akinek menni kell az élők soraiból. Ez a leges leghülyébb érvelés a világon.
jún. 30. 13:38
 30/48 anonim ***** válasza:
49%

29es szerencsétlen. Értem tehát ha 26 évesen szülök akkor garancia hogy nem halok meg 80 éves korom előtt igaz? szólok a szomszédomnak hogy ne szórakozzon, nem is nyomta agyon a munkagép 30 évesen, és a tanárnőm se halt meg rákban 38 évesen, magára hagyva egy 15 és egy 4 évest, hiszen a szuper okos gyakoris válaszoló szerint csak az hagyhatja árván a gyerekét aki idősen szül. Remélem gyorsan fel is támad rohanok a temetőbe felolvasni neki.

De hogy árnyaljam a helyzetet, az 50 éves barátnőm anyukája 87 éves apukája 91 nagymamája most töltötte a 108at köszönik mind jól vannak.

jún. 30. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!