Ha 20. héten már elég biztosan mondta a doki, hogy fiú a baba, akkor már tuti fiú is "marad"?
Nekem már az első genetikain biztosra mondták, hogy kisfiú, így nem is kételkedtem, olyan 99%-osnak vettem a "tippet". Tény, hogy én is láttam azt a bizonyosat laikusként is :)
Az pedig pluszban megerősítette, hogy nem sokkal később megjött a Prena eredménye is, miszerint természetesen szintén kisfiú, amit én ebben az esetben már 100%-nak tartottam, mert ugyan ott is hibázhatnak, de két módszer csak nem téved egyszerre.
Viszont én hallottam már ilyesfajta UH tévedésről, hogy a kisfiúnak várt baba egyszercsak "kislánnyá változott", állítólag a köldökzsinórt lehet másnak nézni, de nem tudom, hogy ehhez mennyire kell béna doki/rossz gép/szerencsétlenül fekvő gyerek, illetve hogy ez hány hétig lehetséges. De a lényeg, hogy én közel biztosra venném a 20. héten, ha kisfiút mondanak.
Attól függ mennyire mutatta a baba de biztos mutatta rendesen, ha az orvos biztosra mondta.
Nálam egyébként bejött a tipp és nem ismerek senkit, akinek tévedtek volna az orvosok. Csak 1 olyanról tudok, akinek viszont közel 30 hetes korig nem derült ki, hiába járt havonta UH-ra, mert mindig takarta a baba de ott nem is mondott a doki semmit pláne nem biztosra.
prena teszt szerint fiú, 20 hetes ultrahangon meg is mutatta, a doki le is mérte hány mm-es a műszer🤣
21 hetesen is ultrahangoztak, mert görcsöltem, de semmi gond a kicsivel, viszont a doki kérdezte tudjuk-e a nemét? mondtam, hogy igen, de megmutatta ő is a kukit :D
ezek után meglepődnék ha kislány lenne :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!