Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 20. héten már elég biztosan...

Ha 20. héten már elég biztosan mondta a doki, hogy fiú a baba, akkor már tuti fiú is "marad"?

Figyelt kérdés
Sok olyan történetet hallottam már, hogy szinte végig kislányt mondtak, aztán végül mégis fiú lett. Viszont fordítva annyira nem jellemző, nem? Azért ha van ott valami a lába között, az már nem "tűnik el". Mutatta nekem is a doki, még én is teljesen laikusként is fiúnak láttam.

jún. 25. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
18. életévének betöltésével akár gördeszka is lehet belőle, szóval egyáltalán nem tuti.
jún. 25. 16:19
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Elég valószínű, de nyilván mindig benne van a tévedés lehetősége.
jún. 25. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem már az első genetikain biztosra mondták, hogy kisfiú, így nem is kételkedtem, olyan 99%-osnak vettem a "tippet". Tény, hogy én is láttam azt a bizonyosat laikusként is :)

Az pedig pluszban megerősítette, hogy nem sokkal később megjött a Prena eredménye is, miszerint természetesen szintén kisfiú, amit én ebben az esetben már 100%-nak tartottam, mert ugyan ott is hibázhatnak, de két módszer csak nem téved egyszerre.

Viszont én hallottam már ilyesfajta UH tévedésről, hogy a kisfiúnak várt baba egyszercsak "kislánnyá változott", állítólag a köldökzsinórt lehet másnak nézni, de nem tudom, hogy ehhez mennyire kell béna doki/rossz gép/szerencsétlenül fekvő gyerek, illetve hogy ez hány hétig lehetséges. De a lényeg, hogy én közel biztosra venném a 20. héten, ha kisfiút mondanak.

jún. 25. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
igaz, nem most szültem, hanem 97-ben, amikor még némileg gyengébb készülékek voltak, mint most, de nekem végig fiút mondtak. 27 múlt a lány.
jún. 25. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire mutatta a baba de biztos mutatta rendesen, ha az orvos biztosra mondta.

Nálam egyébként bejött a tipp és nem ismerek senkit, akinek tévedtek volna az orvosok. Csak 1 olyanról tudok, akinek viszont közel 30 hetes korig nem derült ki, hiába járt havonta UH-ra, mert mindig takarta a baba de ott nem is mondott a doki semmit pláne nem biztosra.

jún. 25. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egészen biztos. Nekem 12 hetesen mondta az orvos 100%-rá, hogy fiú. De én nem éltem bele magamat teljesen. 20 hetes genetikán ezt megerősítették. Akkor már teljes mértékben hittem, hogy valóban fiú lesz. Valóban az lett.
jún. 25. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 99% biztosra mondanám. 12. héten mondták, hogy fiú. Az is lett. Szerintem már nincs olyan mértékű elnézés, mint mondjuk 20 évvel ezelőtt.
jún. 26. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:

prena teszt szerint fiú, 20 hetes ultrahangon meg is mutatta, a doki le is mérte hány mm-es a műszer🤣

21 hetesen is ultrahangoztak, mert görcsöltem, de semmi gond a kicsivel, viszont a doki kérdezte tudjuk-e a nemét? mondtam, hogy igen, de megmutatta ő is a kukit :D

ezek után meglepődnék ha kislány lenne :D

júl. 1. 15:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!