Ilyen lehetséges?

Figyelt kérdés

A barátommal 1 hónapja kb hogy analisan szeretkeztunk.

Elelvezett a popomban,majd egy betetet tettem be,hogy esetlegesen ha pukizok és kijön,oda csurogjon.

Nos a kérdésem az,hogyha esetleg a vegbelembol ki is folyt a sperma kb az aktus után rá 20-30 percre,és az a vagina nyilasomba ment,lehet e baj belőle?

Amikor kivette miután elelvezett nem folyt bele a vaginamba,a kérdésem csak arra a részéről szól ami utána történt kb fel órára.

Előre is köszönöm,és legyszives,ne nézzetek hülyének!

Én ugy tudom utána már a spermak nem élnek,szóval én ugy gondolom nem lehetséges az,hogy terhes lennék ettől.

19 lány

jún. 24. 15:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A segg nem arra van, hogy bedugdossanak oda valamit, hanem, hogy kijöjjön onnan valami
jún. 25. 14:05
 22/22 anonim válasza:
48%

Ha utána jó alaposan sokáig zuhanyoztál,tisztálkodtál,akkor nincs gond.

Egyébként azt a hülyeséget,hogy utána egy nő tocsog a spermás trutyiban mekkora baromság már. Aki még tocsog,az még megérdemli mert buta amatőrök. Mi is gyakran análozunk a párommal,olyan is történik,hogy megujazz(prosztata masszázs) de a lényeg,hogy el ve előtte is nagyon sokáig,alaposan tisztálkodni,illetve ha popsi dugás van tervbe,akkor aznap azért nem kell mindennel tele zabálni magunkat,mert akkor az tényleg xar ügy. Ennyi a titok

júl. 3. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!