Ilyen lehetséges?
A barátommal 1 hónapja kb hogy analisan szeretkeztunk.
Elelvezett a popomban,majd egy betetet tettem be,hogy esetlegesen ha pukizok és kijön,oda csurogjon.
Nos a kérdésem az,hogyha esetleg a vegbelembol ki is folyt a sperma kb az aktus után rá 20-30 percre,és az a vagina nyilasomba ment,lehet e baj belőle?
Amikor kivette miután elelvezett nem folyt bele a vaginamba,a kérdésem csak arra a részéről szól ami utána történt kb fel órára.
Előre is köszönöm,és legyszives,ne nézzetek hülyének!
Én ugy tudom utána már a spermak nem élnek,szóval én ugy gondolom nem lehetséges az,hogy terhes lennék ettől.
19 lány
Micsoda életútja lenne már a gyereknek, ha spermakent a seggedben kezdi a vandorutjat, majd atficankolna a hüvelyedbe.
Es ne nézzük hülyének aki ilyet kérdez.
Ne köszönd a sok hülyének aki válasz helyett csak gúnyolódik...
Nem, nem lehetsz terhes ilyen módon és nyugodtan szexelj análisan ha jó neked. Ha nem extrém módon, extrém nagy dolgokkal teszed akkor nem lesz a seggednek semmi baja. Ez a pelenka dolog csak egy tévhit, azok szajkózzák akik sose próbálták és nem tudnak róla semmit. A záróizom is ugyanolyan izom mint a többi, nem megy tönkre csak nagyon extrém használattól és az időnkénti anális szex nem az.
Ügyelj a higiéniára meg a síkosításra és ennyi.
#15. Szájon láttál már aranyeret?
Na vajon miért nem?!
Proktológus nem vagy, az szent...
Ahogy el nézem te se...
Szóval ne osztogasd ami nincs...
Az aranyér nem attól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!