36 hetesen lehetseges, hogy 2750grammra tippelték a súlyát a babának úgy, hogy múlt héten még csak 2430gramm volt?
Tudom, hogy ez csak egy becslés, meg azt mondta a doki, hogy vagy most ő látja rosszul, bár nem tűnik kicsinek a baba, vagy múlt héten mérték el a súlyát, De hogy nyilván akkor derül ki, ha majd megszülök. Hát sejtettem 😄.
Csak azért nem mindegy nekem ,hogy egy 3100grammos babát kell megszülnöm, vagy egy 4 kilósat mondjuk (kis túlzással).
Volt hogy ilyen nagyot mértek nektek a 36.heten és valóban nagy babátok is született?
Nekem szülés elötti nap konkrétan 1kg-val elmérték.
"Csak azért nem mindegy nekem ,hogy egy 3100grammos babát kell megszülnöm, vagy egy 4 kilósat mondjuk (kis túlzással)."
Ezt a mondatot valahogy nem értem. Ha eléri a 3kg-t megszülöd? Ez nem így működik. Ha 4 kg-akkor 4kg-val szülöd meg. Ez nem kívánságműsor.
Nyilván nem kívánságműsor, de azért nem gondolom, hogy egy 3000grammos magzat megszülése, meg egy 4000grammosé ugyanolyan könnyű vagy nehéz. Amúgy nagyon a császár felé hajlok, amit eddig a dokim sem ellenzett, bár konkrétumról még nem beszéltünk, de ha ő is nagyobbnak találja a babát, akkor császár lesz. Hála istennek olyan dokim van, aki kompromisszumkész.
Köszi a válaszokat.
4-es,4250 grammal született a lányom,akire azt mondták,hogy kis baba lesz.
Négy óra alatt megszultem.
A fiammal már nem is hittem el amikor a súlyt becsülte a doki.
Rá azt mondta nagyon nagy lesz,3600 gramm lett.
150 centis alapvetoen vekony nokent szultem egy 4 kilos, 54 centis gyereket termeszetes uton. Oke, gatmetszes lett, de egyeb serules nem es viszonylag konnyu szulesem volt.
Ez nagyon sok tenyezos dolog es nem igazan fugg a baba sulyatol az, hogy meg tudod-e szulni.
Most mondhatnam azt, ha nekem ment, barkinek megy, de ez is hazugsag lenne persze.
Baratnomnek a 2700 grammos babaval lett csaszar, mert egyszeruen nem tagult es nem haladt semerre a folyamat. Ez alkati kerdes is, elmeletileg neki csak ugy ki kellett volna “csusszon” a gyerek, ha a mereteit nezzuk, de ugyebar nem igy lett.
Azt hiszed jobb a császár?
Kérlek mesélj még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!