Sajnos magas kockázatú lett a kombinált teszt eredményem 1:4. Mire számíthatunk? Akinek hasonló eredménye volt vègül beigazolódott a Down szindróma? Megyek magzatvíz vètelre, tudom az ad majd pontos diagnózist de addig is megesz az ideg.
40 évesen 1:12700 lett downra,a többi 20ezer felett.
A genetikus leírta a papírra,hogy ellenjavalja a magzatvíz mintavételt,mert sokkal nagyobb a vetélés kockázata,mint a betegségé.
Azóta voltam genetikai tanàcsadàson ahol megnèztèk ismèt a babàt. Az ottani elèg neves doki lemèrte az orrcsontjàt ès azt mondta ő nem làt semmifèle rendelenessèget,így a kombinàlt tesztet kidobhatom a kukàba. Szóval van egy pozitív és egy negatív genetikai ultrahang leletem. Pont ma voltam amniocentèzisen szval 3-4hèt ès kiderül melyik dokinak volt igaza
Köszönöm a biztatást 🙂
Jelentkezem az eredménnyel
Sziasztok
Sajnos megkaptam az eredményt ami beigazolta a down szindrómát. Teljesen megtörtem az ember nem gondolná hogy vele esik meg ez. A fèrjemmel megbeszéltük hogy nem tartjuk meg. Hétfőn fekszem be a kórházba 😞
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!