Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sajnos magas kockázatú lett a...

Sajnos magas kockázatú lett a kombinált teszt eredményem 1:4. Mire számíthatunk? Akinek hasonló eredménye volt vègül beigazolódott a Down szindróma? Megyek magzatvíz vètelre, tudom az ad majd pontos diagnózist de addig is megesz az ideg.

Figyelt kérdés

jún. 17. 15:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Chorionboholy-biopszia

Ezt a 10-11.héttől veszik. Nem kell hetek várni

jún. 17. 20:02
 22/45 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vacakolnék a prenával sem, a magzatvíz mintavétel sokkal megbízhatóbb és több dologra szűr.
jún. 17. 20:19
 23/45 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem biztos rosszul értette vagy írta a kérdező, semmi értelme, hogy ennyit várjanak vele...
jún. 17. 21:45
 24/45 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

En 14 hetes voltam, amikor rossz eredmenyt kaptam, 18 amikor elvegeztek a mintavetelt (amit ugy olvastam 15-20 het kozott lehet) es 22 hetes amikor megkaptuk annak az eredmenyet. A mehlepeny biopsziat 11-13. het kozott, tehat a kombinalt teszt utan arra kevesebb az esely, mint a magzatviz mintavetelre.

jún. 17. 22:17
 25/45 anonim ***** válasza:
18# A prena alap 5-7 munkanapon belül megjön. Igaz, hogy 100e Ft és a terhesség megszakításhoz nem elég, de legalább nem kell még 4 hetet idegeskedni, mire megjön a magzatvíz mintavètel eredménye.
jún. 17. 22:19
 26/45 anonim ***** válasza:
23# ? Mire gondolsz? A magzatvíz mintavètel adja a legpontosabb eredményt és valóban a 16.hèttől csinálják. Nem értette fère.
jún. 17. 22:20
 27/45 anonim ***** válasza:
12# nem tudja előbb elvégeztetni...
jún. 17. 22:21
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyen lelkiállapotban biztosan megcsinaltatnám a prenát, várakozas helyett. Ha az negatív, lehet, hogy akkor is elmennék magzatviz mintavételre, de az már csak egy extra biztositék lenne, mert a nipt tesztek elég megbízhatók.

Az én orvosom 35 felett nagyon nem ajanlja a kombinalt tesztet. Azt mondja, hogy a kor miatt szinte borítékolható a többé-kevésbé rossz eredmeny, felesleges stressz.

jún. 17. 22:36
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Én nipt tesztet csináltam a kombinált helyett, kijött a down, ez 12.héten volt, pénteken, kedden már meg is volt a méhlepény biopszia és péntekre a kezembe volt a rossz eredmény, hétfőn meg is volt az abortusz a 14.hétben.

Én direkt azért vetettem le minnél korábban a nipt tesztet hogy ne szülnöm keljen ha baj van, így is egy nagyon fájó emlék.

jún. 17. 22:41
 30/45 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen
jún. 18. 07:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!