Gond lehet abból, hogy megerőltettem magam?
15+4 hetes vagyok. Tegnap elmentünk túrázni a családdal, ami hosszabb lett, mint terveztük. Volt pár meredekebb szakasz, ami nehezebb volt, de felfelé kb 260 métert mentünk. Összesen 15,6 km-ert tettünk meg kb 5,5 óra alatt. A pulzusom párszor felment 140 fölé, de nekem alapvetően is magas pulzusom (90 körüli) volt mindig. Ma egy kis izomlázzal ébredtem.
Okozhattam problémát ezzel az úttal? Meredekebb részeken néha kapkodtam a levegőt, de ez kb 3 szakasz lehetett.
Ne haragudjatok, ha bugyuta a kérdés, de a dokim a héten szabin van, nem tudom hívni.
Előre is köszönöm a segítséget!
Kérlek, ilyen piszlicsári dolgokkal ne is zaklasd az orvost.
Az égvilágon semmi gondot nem okoz a magzatnak az, hogy te túráztál. Neked van izomlázad, ennyi.
Nekem azt mondta az orvos mindent lehet.
Mondjuk ne dohányozz meg ne igyál alkoholt meg ne csinálj egymást püfölős küzdősportot, de egyébként bármit lehet.
Én a terhességem elején(nem tudom pontosan de kb ilyen idős lehettem)egy baromi nagy hegyre másztam fel egy vár romhoz.
Semmi bajom nem lett tőle.
Én meg a soproni Lővérekben sétáltattam a kutyát, minden nap 5-8 km az egyik túraútvonalon.
Ha volt társaságom, beszéltem is közben, na akkor kapkodtam a levegőt... Makkegészséges babám lett, igaz a 8. Hónap vége felé már arra nem mentem mert nem volt térerő ha mentő kéne, inkább maradtam alacsonyabban.
13 hetes terhes voltam amikor 2 hétre elmentünk Írországba hátizsákos túrára. Reggeltől estig mentünk, hegyeken-völgyeken át. Esténként jókat aludtam, ennyi :)
Szóval nyugodtan túrázz, csak egyél magnéziumot, s ha fáradsz, akkor pihenj. Úgyis érezni fogod ha valami nem esik jól.
Jaj, annyira köszönöm a saját példáitok!
Akkor megyek bátran most már, hogy visszatért az energiám.
Teljesen meg is nyugodtam. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!