Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gond lehet abból, hogy megeről...

Gond lehet abból, hogy megerőltettem magam?

Figyelt kérdés

15+4 hetes vagyok. Tegnap elmentünk túrázni a családdal, ami hosszabb lett, mint terveztük. Volt pár meredekebb szakasz, ami nehezebb volt, de felfelé kb 260 métert mentünk. Összesen 15,6 km-ert tettünk meg kb 5,5 óra alatt. A pulzusom párszor felment 140 fölé, de nekem alapvetően is magas pulzusom (90 körüli) volt mindig. Ma egy kis izomlázzal ébredtem.

Okozhattam problémát ezzel az úttal? Meredekebb részeken néha kapkodtam a levegőt, de ez kb 3 szakasz lehetett.

Ne haragudjatok, ha bugyuta a kérdés, de a dokim a héten szabin van, nem tudom hívni.

Előre is köszönöm a segítséget!

jún. 17. 08:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérlek, ilyen piszlicsári dolgokkal ne is zaklasd az orvost.

Az égvilágon semmi gondot nem okoz a magzatnak az, hogy te túráztál. Neked van izomlázad, ennyi.

jún. 17. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt mondta az orvos mindent lehet.

Mondjuk ne dohányozz meg ne igyál alkoholt meg ne csinálj egymást püfölős küzdősportot, de egyébként bármit lehet.

jún. 17. 08:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 😇
jún. 17. 08:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem elején(nem tudom pontosan de kb ilyen idős lehettem)egy baromi nagy hegyre másztam fel egy vár romhoz.

Semmi bajom nem lett tőle.

jún. 17. 09:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg a soproni Lővérekben sétáltattam a kutyát, minden nap 5-8 km az egyik túraútvonalon.

Ha volt társaságom, beszéltem is közben, na akkor kapkodtam a levegőt... Makkegészséges babám lett, igaz a 8. Hónap vége felé már arra nem mentem mert nem volt térerő ha mentő kéne, inkább maradtam alacsonyabban.

jún. 17. 09:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
35 hetes vagyok, a mai napig ahogy eddig is ugyanúgy járunk kirándulni, túrázni, hegyet mászni, a baba makk egészséges. Kb 20 hetesen mentünk vízesés túrára. Amúgy pont hogy azt mondja mindenki, hogy nem szabad elhagyni magad :)
jún. 17. 10:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

13 hetes terhes voltam amikor 2 hétre elmentünk Írországba hátizsákos túrára. Reggeltől estig mentünk, hegyeken-völgyeken át. Esténként jókat aludtam, ennyi :)

Szóval nyugodtan túrázz, csak egyél magnéziumot, s ha fáradsz, akkor pihenj. Úgyis érezni fogod ha valami nem esik jól.

jún. 17. 10:13
 8/9 A kérdező kommentje:

Jaj, annyira köszönöm a saját példáitok!

Akkor megyek bátran most már, hogy visszatért az energiám.

Teljesen meg is nyugodtam. 🥰

jún. 17. 10:30
 9/9 anonim ***** válasza:
A 11 kg-os gyerekemet emelgetem naponta ugy 200x meg a hazimunka mellett, es napi 2x2 orat futok utana a jatszoteren es mivel meg nem eleg nagy, maszok vele az osszes maszokan es csuszdazok 12 hetesen. Szerinted egy kis setatol lehet bajod?
jún. 18. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!