5 hét + 3 napos vagyok ma a munkahelyen megeröltettem egy kicsit magam lehet belőle baj?
Ezt senki se tudja megmondani előre. Nagyon fiatal a terhesség... vagy lesz baj vagy nem. 🤷♀️ Csúnyán fogalmazva vagy megmarad vagy nem. 12 heti uh után nyugodtam meg én is.
Kitartás! :)
Nem tudjuk. Miért kellene tudnunk? Neked kellene megtanulni felelősséget vállalni.
Vagy hogy gondolod? Eskü komolyan kérdezem. Ha nekem, meg a kolléganőmnek semmi baja nem lett, pedig tízkilós rekeszeket cipeltünk naponta többször, és leírom, hogy nyugi, ne aggódj, neked sem lesz, azzal enyém a felelősség, ha neked mégis lesz bajod. Mert én azt írtam?
Tényleg szeretném ezt tudni. Hogy miért kell a saját érzéseinkről, döntéseinkről, meglátásainkról másokat kérdezni, miért nem tudunk saját önbizalmat kialakítani, amivel nincs szükség senki vélemênyére a környezetből.
És így akarsz élni, így akarod a gyerekeket nevelni?
Mert olyan is lesz ám, aki azt írja, hogy a terhesség nem betegség, biztosan a munkát akarod megúszni.
Mindenki mást fog írni. Azt, ahol ő tart ágyban.
Én ott tartok, hogy elképedek ezen, hogy komolyan gondolod, hogy mások mondják meg neked, hogy lesz-e baj.
Ha nem tetszik a kerdes megis mi a f@sznak irsz? Egy szimpla kerdes volt ember nyugodj mar le🤦🏻♀️
Es bocs mar hogy elso terhessegnel mindent IS tudni akarok!
Velemenyekre voltam kivancsi, ne haragudj legkozelebb majd kikerem elsonek a TE velemenyedet remelem ugy majd megfelel🥰
Ha ennyitől elvetélsz, akkor amúgyis életképtelen a terhesség. Ennél sokkal többet kibír a szervezet és egy növekvő embrió.
De a munkaköröd szempontjabol érdemes átgondolni, meddig tervezel dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!