Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a leendő...

Hogy mondtátok el a leendő nagyszülőknek, hogy babátok lesz?

Figyelt kérdés

Csak egyszerűen közöltétek, vagy valami vicces, frappáns módon vezettétek őket rá?

Mennyi idős terhességnél?

2024. jún. 10. 21:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%

Nekünk mind a 2 szukopár messze lakik, évente 3x találkozunk átlag.

Nagyjából ugyanúgy ment a dolog mind a 2 szülőknél, mikor megérkeztünk koccintás, a férjem mondta, hogy most rgy darabig én 2 helyett eszem, ő meg 2 helyett iszik és maga elé húzta a poharamat. Nálunk koccintás után benyögt3m, hogy ez menjen az unoka egészségére. ( 1. Unokk volt mind a 2 oldalon és a 12.heti uh után karácsonykor jelentettük be, sírt mindenki ( én meg a férjem nem))

2024. jún. 11. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Karacsonykor a szuleimnel osszegyultunk, es a telefonrol kivetitettuk a tvre a pozitiv tesztet. Nekik ez az elso unoka. Aposomnak-anyosomnak szilveszter napjan mondtuk el, de nekik az otodik unoka lesz.
2024. jún. 11. 11:16
 13/15 anonim ***** válasza:
88%

Anyósom szereti a kaparós sorsjegyeket, így csináltattunk neki olyat, amit ha lekapar, alatta az van, hogy Gratulálunk, nagymama leszel!

Mellé vettünk sima kaparósokat is, és egyben odaadtuk. :)

2024. jún. 11. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a 14. héten mondtuk el, mert veszélyeztetett voltam, illetve megvártunk minden 12. heti eredményt(genetikai uh, nifty).

Mivel akkor már tudtunk a nemét, így egy-egy kis kék zoknit tettünk borítékba, és átadtuk azzal, hogy hoztunk valamit.

2024. jún. 11. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:
83%

Anyósomnak közösen mondtuk el, minden extra nélkül, apósomnak a férjem egyedül, mert nincsenek jóban, ezután is összevesztek. Nekem csak anyukám él, neki is minden extra nélkül mondtuk el. Anyósom és anyukám ennek ellenére örültek nagyon.

A nemét akartam valami kicsit extrább módon bejelenteni (de nem úgy, mint a gender reveal videókon), viszont mikor megtudtuk, hogy lány lesz, a férjem azonnal felhívta a szüleit, és utána én is anyukámat.

2024. jún. 11. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!