Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy mondtátok el a leendő...

Hogy mondtátok el a leendő nagyszülőknek, hogy babátok lesz?

Figyelt kérdés

Csak egyszerűen közöltétek, vagy valami vicces, frappáns módon vezettétek őket rá?

Mennyi idős terhességnél?

2024. jún. 10. 21:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%

Nem mostanában lesz gyerekem, de nekem nagyon bejön az amikor egy pólót adnak, hogy leendő nagymama/nagypapa.

Vagy az a módszer amikor egy csomó időbe telik kinyitni az ajándékot (több dobozba rakják bele) és benne van egy pozitív terhességi teszt/ ultrahang kép vagy a feljebb említett pólók.

Nagyszülőknek viszonylag hamar elmondanám, a tágabb baráti körnek, ismerősöknek csak akkor ha már biztos, hogy megmarad a baba.

2024. jún. 10. 21:21
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, megírtam és küldtem róla egy sztár fotót. De meg se nézte, szóval tesóm hívogatta videón, hogy nézze már meg mit küldtem, mert ő viszont nagyon be volt sózva és látni akarta a fejét. Legszívesebben ő mondta volna meg, de azért azt mégse hagytam.

14hetesen tudta meg mindenki a családból egy napon, mert tovább egyiknek se sikerült volna titkot tartani, szóval trükköznöm kellett, hogy én mondjam mindenkinek. Egy időben, egy helyen nem volt opció.

2024. jún. 10. 21:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi egyszerűen mondtuk, hogy várandós vagyok.

A másodiknál, anyukámnak telefonon. Épp egy utazás előtt voltunk, és mondtam neki, hogy aznap voltam orvosnál, hogy megtudjuk 3-an vagy 4-en utazunk.

A férjem anyukájának meg hagyott egy UH képet a férjem a lakásán, amíg nem volt otthon.

Az elsővel azért voltunk ennyire "egyszerűek" mert 3 hónappal előtte volt egy vetélésem. Fenntartásokkal,félelemmel,aggódással kezeltük.

A mostani várandósságomat lazábban éljük meg :)

2024. jún. 10. 21:29
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszerűen elmondtuk, nem szeretem a nagy felhajtasokat, meg amúgy sem tudok sokáig titkolózni. Úgyis az ő reakciojuk a lényeg.
2024. jún. 10. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
Az elsőnél megmutattuk a videót a szívhangról, a másodiknál meg kaparós sorsjegy lesz :)
2024. jún. 10. 21:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi vásárba mentünk közösen a terhességmegállapítás után és odaadtuk a kocsiban az ultrahang képet :)
2024. jún. 10. 21:49
 7/15 anonim ***** válasza:
90%

Az esküvő napján reggel teszteltem,pozitív lett. Úgyhogy az asztalnál szót kértem evés előtt, és elmondtuk. Nagyon nagy volt az öröm, ma is szép emlék.

A lányunk már 8 éves.

2024. jún. 10. 22:17
 8/15 anonim ***** válasza:
88%

A kisfiam kikotyogta apukámnak, hogy baba van a pocakomban. Gőzöm nem volt róla, hogy kihallgat minket éjjel, mert napokig este erről beszélgettünk, először neki akartuk elmondani. Gondolom a mondatot is onnan jegyezte meg, mert ezt tartottam a leginkább korának megfelelőnek.

Éppen indultunk a nagymamámhoz amúgy. Apu vette a cipőjét meg én is. Egyszer csak jó hangosan kimondta a kisfiam, hogy “Papaaaa anyának baba van a pocakjában!”, mire megállt a levegő körülöttünk :D

Apu konkrétan elsírta magát, nagyon várja a harmadik unokáját.

Anyósomék sejtették valamiből, de aztán nem tudtam várni és elmondtam neki telefonon.

2024. jún. 10. 23:21
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgatottak voltunk szóval valahogy a 7. héten mondtuk el. Pont anyáknapja volt így egy kis ajándékdobozt adtunk a mamáknak amiben ultrahang fotó volt.

Most várom a másodikat, de a 12. Heti genetikàig nem fogunk szólni, mert a kisfiamnál az problémás volt és fenn állt az esélye hogy baj lesz (szerencsére nem volt). Nem volt jó hogy még a család is folyton kérdezgetett meg aggódott hogy “ most mi lesz”. Aztàn meglátjuk. Lehet nem bírjuk ki addig.

2024. jún. 11. 05:45
 10/15 anonim ***** válasza:
89%

Anyukámnak elküldtem a terhességi tesztet. Tudta, hogy próbálkozunk.

Anyósnak meg messengeren küldtünk egy uh képet.

Számomra nyálasak az ilyen cukimuki bejelentések.

2024. jún. 11. 07:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!