Terhességi derékfájás. Kellemetlen érzés az alhasban. Nektem meddig tartott?
Nekem is vegig tartott…
A vege fele mar erosebben de akkor kb. 2 hetente jelentkezett ujbol… biztos a sulya miatt is 😊
Nekem nem terhesen is fájt, amíg el nem kezdtem egy sportot. Azt ugye terhesen abba kellett hagynom, úgyhogy kezdődött elölről. Az elején pár napig fájt, pár napig nem.
Mostmár napközben elvagyok vele, de ha lefekszem, marha nehéz felkelni, olyankor fáj. Igazából ilyen szempontból rosszabbra számítottam, de nem kiabálom el, messze még a vége.
29hkm
A sportom normál terhességgel se összeegyeztethető, én meg veszélyeztetett vagyok, szóval az nem opció. Munkám miatt rengeteget sétálok, de azt derékfájásra nem ajánlom. Úszás lenne jó, de én amúgy is hajlamos vagyok fertőzésekre, az hiányozna még nekem.
Mostmár mehetne a kismama torna, de időm nincs rá. Sportnak maradt a lakásfelújítás😕Nem gondolnám, hogy derék barát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!