Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi derékfájás. Kelleme...

Terhességi derékfájás. Kellemetlen érzés az alhasban. Nektem meddig tartott?

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok és napok óta fáj a derekam és az alhasam. Nincs vérzés, de annyira kellemetlen érzés, mintha meg akarna jönni, de mégsem. Nektek is volt ilyen? Ha igen meddig tartott? Esetleg egész terhesség alatt?

jún. 3. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szedsz magnéziumot? Nyúlnak a szalagok, növekszik a méh, normális jelenség. Nekem ilyenkorra elmúlt, az első hetekben hittem, hogy bármikor megjöhet.
jún. 3. 08:33
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen, szedek magnéziumot. 3*1 Mg citricitet, de lehet a Magnosolv jobb lenne. Te milyen magnéziumot használtál?
jún. 3. 08:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapig...
jún. 3. 10:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is vegig tartott…

A vege fele mar erosebben de akkor kb. 2 hetente jelentkezett ujbol… biztos a sulya miatt is 😊

jún. 3. 12:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem terhesen is fájt, amíg el nem kezdtem egy sportot. Azt ugye terhesen abba kellett hagynom, úgyhogy kezdődött elölről. Az elején pár napig fájt, pár napig nem.

Mostmár napközben elvagyok vele, de ha lefekszem, marha nehéz felkelni, olyankor fáj. Igazából ilyen szempontból rosszabbra számítottam, de nem kiabálom el, messze még a vége.

29hkm

jún. 3. 12:45
 6/12 A kérdező kommentje:
#3-as és #4-es : nem hangzik túl jól. Remélem azóta már babáztok :)
jún. 3. 14:31
 7/12 A kérdező kommentje:
#5-ös, és most tornázol vagy mozogsz valamit, ami esetleg segíthet? Nincs már olyan messze a vége, szorítok, hogy hamar elrepüljön.
jún. 3. 14:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, MagneB6-ot szedek, de már kevés nekem is. Illetve így a 20. héten azért visszatért a derékfájás 😄 az alhasi húzódás, megjön érzés nincs.
jún. 3. 16:35
 9/12 anonim ***** válasza:

A sportom normál terhességgel se összeegyeztethető, én meg veszélyeztetett vagyok, szóval az nem opció. Munkám miatt rengeteget sétálok, de azt derékfájásra nem ajánlom. Úszás lenne jó, de én amúgy is hajlamos vagyok fertőzésekre, az hiányozna még nekem.

Mostmár mehetne a kismama torna, de időm nincs rá. Sportnak maradt a lakásfelújítás😕Nem gondolnám, hogy derék barát.

jún. 3. 18:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Bocs, #5 voltam.

jún. 3. 21:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!