Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4839 HCG szint, üres petezsák?

4839 HCG szint, üres petezsák?

Figyelt kérdés

Azt mondta a doki, hogy ekkora HCG szintnél már lennie kéne szikhólyagnak is. 4 hét 6 napos vagyok ma és szerinte, ehhez magas a HCG akkor ha csak petezsák van.

Méhen kívüli gyanúval már haza sem engedtek, bent kell maradnom, nézik majd a történéseket. Eléggé el vagyok keseredve.

Volt valaki hasonló cipőben?

máj. 24. 22:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező? Kiderült valami azóta?
máj. 28. 11:31
 22/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm kérdésed. Ma reggel voltam újabb HCG vérvételen és UH-n.

UH-n elnyúlt petezsák, szikhólyag sejthető, doki szerint 99 %, hogy méhen belül van. Viszont aggasztja, hogy el van nyúlva. HCG nem duplázódott, 6686 volt 52 órával ezelőtt, most 10480... Kiírom külön kérdésbe, egyébként az eredményt egészség app-ban láttam az előbb, doki még nem mondott semmit rá.

máj. 28. 14:28
 23/24 anonim ***** válasza:
58%

Én is követem a sorsotok. Szerintem minden rendben lesz, csak már most őrületbe kergeti a szüleit a kis rosszcsont. Biztosan jó eleven fiúcska lesz. Majd írj ide is azért, hogy mi alakult. 😊

Bízz benne, beszélj hozzá, hogy nőjön, kapaszkodjon és mennyire vártok rá.

máj. 28. 21:33
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves 23-as,aranyos vagy, hogy pozitívan állsz a dologhoz. Próbálok én is, de a napokban már megjártam lélekben a hadak útját és persze elfogadom ha nem alakul jól, mást nem tudok tenni. Pénteken okosabb leszek, de ha el kell tőle is búcsúznunk akkor megteszem. :')
máj. 29. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!