4839 HCG szint, üres petezsák?
Azt mondta a doki, hogy ekkora HCG szintnél már lennie kéne szikhólyagnak is. 4 hét 6 napos vagyok ma és szerinte, ehhez magas a HCG akkor ha csak petezsák van.
Méhen kívüli gyanúval már haza sem engedtek, bent kell maradnom, nézik majd a történéseket. Eléggé el vagyok keseredve.
Volt valaki hasonló cipőben?
Köszönöm kérdésed. Ma reggel voltam újabb HCG vérvételen és UH-n.
UH-n elnyúlt petezsák, szikhólyag sejthető, doki szerint 99 %, hogy méhen belül van. Viszont aggasztja, hogy el van nyúlva. HCG nem duplázódott, 6686 volt 52 órával ezelőtt, most 10480... Kiírom külön kérdésbe, egyébként az eredményt egészség app-ban láttam az előbb, doki még nem mondott semmit rá.
Én is követem a sorsotok. Szerintem minden rendben lesz, csak már most őrületbe kergeti a szüleit a kis rosszcsont. Biztosan jó eleven fiúcska lesz. Majd írj ide is azért, hogy mi alakult. 😊
Bízz benne, beszélj hozzá, hogy nőjön, kapaszkodjon és mennyire vártok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!