4839 HCG szint, üres petezsák?
Azt mondta a doki, hogy ekkora HCG szintnél már lennie kéne szikhólyagnak is. 4 hét 6 napos vagyok ma és szerinte, ehhez magas a HCG akkor ha csak petezsák van.
Méhen kívüli gyanúval már haza sem engedtek, bent kell maradnom, nézik majd a történéseket. Eléggé el vagyok keseredve.
Volt valaki hasonló cipőben?
Ne keseredj el. A méhen kívüli csak egy opció és nem is a legvalószínűbb. Főleg, ha üres petezsákot méhen belül láttak, hisz azon kívül meg semmit🤷🏼♀️ Meg méhen kívülinél inkább lassan nő a hcg. Ki fog derülni, de ott jó helyen vagy most.
Én aznap voltam uh-n, amikor a hcg-m 14637 volt. Tény, hogy volt már szikhólyag, de nagyon pici. A papírra csak azt írta, szikhólyag sejthető. A petezsákom viszont csak 10mm volt. Elvileg 10mm fölött kell szikhólyagnak látszódni. Ez alapján simán lehet, ha pár nappal előbb megyek, a tiédhez hasonló hcg-vel, ugyanúgy üreset lát. Egészséges terhességem van, méhen belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!