Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4839 HCG szint, üres petezsák?

4839 HCG szint, üres petezsák?

Figyelt kérdés

Azt mondta a doki, hogy ekkora HCG szintnél már lennie kéne szikhólyagnak is. 4 hét 6 napos vagyok ma és szerinte, ehhez magas a HCG akkor ha csak petezsák van.

Méhen kívüli gyanúval már haza sem engedtek, bent kell maradnom, nézik majd a történéseket. Eléggé el vagyok keseredve.

Volt valaki hasonló cipőben?

máj. 24. 22:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sajnos,az tényleg elég picike, de legalább abban nem is láthatna szikhólyagot. Pár nap alatt kiderül, hogy nő-e. Ugyanez a hcg-nél.
máj. 25. 00:28
 12/24 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, én az 5. hét végén járok, és csak egy picike petezsák van (5 mm) magas HCG mellett, ezért méhen kívülire gyanakodnak. Nem lehet könnyű a kórházban, de gondolj arra, hogy így legalább hamar fény derül a dologra és remélhetőleg ki lehet zárni a méhen kívülit, engem már egy hete egyik helyről a másikra küldenek, de senki nem lát semmit. Idegőrlő ez a várakozás. Kitartás neked és kívánom hogy minden rendben legyen!
máj. 25. 12:31
 13/24 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, hogy én meg innen a kórházból úgy látom, hogy mennyivel jobb lenne saját környezetben lenni és bejönni arra a vérvizsgálatra és UH-ra. Ma csak egyedül fekszem és a falat kaparom, hogy nem telik az idő. Csak holnap lesznek az említett vizsgálatok, tehát kb. feleslegesen fekszem itt. Kitartást kívánok én is neked és remélem rendben leszel!
máj. 25. 14:25
 14/24 anonim ***** válasza:
Mi ujsag azota?
máj. 25. 21:31
 15/24 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel hogy vagy?
máj. 25. 21:47
 16/24 A kérdező kommentje:
Semmi extra, ma kb csak feküdtem és vártam. Holnap hajnal 5-kor vesznek vért és valamikor reggel lesz UH vizsgálat. Utána dől el, hogy mi lesz.
máj. 25. 22:23
 17/24 A kérdező kommentje:

Na, megvolt ma hajnalban a HCG vérvétel. 6686 lett. De nem teljes 48 óra ugye, hanem kb. 14 óra deficit van, így talán éppenhogy kijönne a duplázódás.

Azonban még mindig csak petezsák ami már elnyúlt... 8 mm-es. Szikhólyag sehol. Én már ezt elengedtem. Ilyen HCG-vel kéne lennie benne szikhólyagnak. Már csak abban reménykedem, hogy nem az lesz amire elsőnek tippeltek, hogy méhen kívül növekszik és ez amolyan "ál petezsák" vagy mi. Valami ilyesmiről volt szó.

Tavalyi vetélésem is elnyúlt petezsákkal kezdődött, bár ott legalább szikhólyag és embrió is volt... Igaz nem úgy pulzált ahogy kellett volna sajnos. Úgy látszik nekünk nem "jár" ez a boldogság. Mármint, hogy babánk legyen 7.5 év után. Nekem ciszta jár meg az állandó műtétek.

máj. 26. 17:15
 18/24 anonim ***** válasza:
67%

#17! Jaj, ne mondj ilyet! Nekem is volt vetélésem és műtétem is. A 2.műtét után jött volna a lombik, mert anélkül nem csinálnak. De a kisfiam nem volt ilyen türelmes. Pontosan a műtét előtt bejelentkezett😁

Sajnos, ez most nem sikerült, de a következő fog! Én mindig azzal vigasztalom magam, ha az 1.megszületik, a kisfiam most nem lenne a hasamban. Azt meg nyilván nem fogom tudni elképzelni soha, hogy ő nem lenne.

máj. 26. 17:27
 19/24 Csingilingg88 ***** válasza:
100%

Szia! Szikhólyagról annyit mondok, hogy nekem sosem látták, mire elindult a vetélésem, akkor már mondták, hogy ott van, de már szabálytalan volt az is és a petezsák is. Azóta sem értem, hogy nem látták sose, nyilván a dolgon nem változtat, csak meglepett, mert elmentünk magánba is, és ott se látták...

Próbálj meg nem elkeseredni! Nagyon remélem, hogy teljesül az álmod, megérdemelnéd ennyi minden után!

máj. 27. 07:00
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Holnap reggel újabb HCG és UH és szerintem pont kerül a dolog végére. Próbálom feldolgozni a történteket, de most nagyon nehéz. Nagyon hittünk benne, hogy végre eljött a mi időnk. De ezt dobta megint a gép. Abban reménykedem, hogy minél gyorsabb lesu a fizikai és lelki felépülés, bárhogyan is alakul.
máj. 27. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!