4839 HCG szint, üres petezsák?
Azt mondta a doki, hogy ekkora HCG szintnél már lennie kéne szikhólyagnak is. 4 hét 6 napos vagyok ma és szerinte, ehhez magas a HCG akkor ha csak petezsák van.
Méhen kívüli gyanúval már haza sem engedtek, bent kell maradnom, nézik majd a történéseket. Eléggé el vagyok keseredve.
Volt valaki hasonló cipőben?
Na, megvolt ma hajnalban a HCG vérvétel. 6686 lett. De nem teljes 48 óra ugye, hanem kb. 14 óra deficit van, így talán éppenhogy kijönne a duplázódás.
Azonban még mindig csak petezsák ami már elnyúlt... 8 mm-es. Szikhólyag sehol. Én már ezt elengedtem. Ilyen HCG-vel kéne lennie benne szikhólyagnak. Már csak abban reménykedem, hogy nem az lesz amire elsőnek tippeltek, hogy méhen kívül növekszik és ez amolyan "ál petezsák" vagy mi. Valami ilyesmiről volt szó.
Tavalyi vetélésem is elnyúlt petezsákkal kezdődött, bár ott legalább szikhólyag és embrió is volt... Igaz nem úgy pulzált ahogy kellett volna sajnos. Úgy látszik nekünk nem "jár" ez a boldogság. Mármint, hogy babánk legyen 7.5 év után. Nekem ciszta jár meg az állandó műtétek.
#17! Jaj, ne mondj ilyet! Nekem is volt vetélésem és műtétem is. A 2.műtét után jött volna a lombik, mert anélkül nem csinálnak. De a kisfiam nem volt ilyen türelmes. Pontosan a műtét előtt bejelentkezett😁
Sajnos, ez most nem sikerült, de a következő fog! Én mindig azzal vigasztalom magam, ha az 1.megszületik, a kisfiam most nem lenne a hasamban. Azt meg nyilván nem fogom tudni elképzelni soha, hogy ő nem lenne.
Szia! Szikhólyagról annyit mondok, hogy nekem sosem látták, mire elindult a vetélésem, akkor már mondták, hogy ott van, de már szabálytalan volt az is és a petezsák is. Azóta sem értem, hogy nem látták sose, nyilván a dolgon nem változtat, csak meglepett, mert elmentünk magánba is, és ott se látták...
Próbálj meg nem elkeseredni! Nagyon remélem, hogy teljesül az álmod, megérdemelnéd ennyi minden után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!