Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy élte meg a terhességet?

Ki hogy élte meg a terhességet?

Figyelt kérdés

Szeretnénk gyereket viszont kicsit félek a terhességtől. Kinek milyen jó és rossz tapasztalatai vannak?

Milyen érzés miutàn megszületik a kicsi? Mire kell figyelni nagyon a terhesség ideje alatt?

Kórházakban mennyire jó a terhesgondozás és a szülészet? Nagyon sok nevatív dolgot olvastam. Valaki azt mondta ha tehetné nem szülne gyereket soha mert tönkre tette az életét vele.

31/L és egy 13 éves kapcsolatunk van,nem vagyunk házasok csak élettársak

máj. 10. 08:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

24 éves vagyok. 2 héten belül várom a babám. A terhességem nem mindig volt élvezet.

Az első trimeszterben csak fáradt voltam mindig, de semmi különös nem volt. Mintha nem is lettem volna terhes. Sokszor hihetetlen volt a számomra, hogy az vagyok.

Második trimeszterben jött a nem kívánt hányás, és az undor kb mindentől, főleg a szagoktól. A cigarettafüst szaga 2x olyan undorító volt számomra mint előtte. Sokszor le kellett szállnom a buszról ha ember volt fent. Tudom finnyáskodásnak tűnik, de nem bírtam. Szinte azonnal hánytam. Ilyenkor jön rá az ember mennyire büdös emberek vannak a tömegközlekedésen. 😅

Harmadik trimeszterre ez szinte elmúlt. Mostmár a babamozgásai fájnak. Aktivitásra keményedek, összehúzódásaim lesznek. Így ágynyugalomban vagyok. A szülésről nem tudok beszámolni, de a jóslófájások nem kellemesek, gondolom a rendes fájások és maga a szülés sem lesz egyszerű.

Ugyanakkor ott van az , hogy láttam uh-on a kicsit, az arcát, a kezeit, mindenét. Ez meg valami leírhatatlan érzés. A minap is vele álmodtam. Hatalmas öröm volt a szobáját előkészíteni, az ágyát összeszerelni, megvenni a kisruháit. 24 évesen jöttem rá arra, milyen is felnőni. Nem semmi. Hirtelen ami fontos volt az már nem az többé, és vàltozik a prioritás.

máj. 11. 22:47
 12/13 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy kisfiút várok.☺️
máj. 11. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
* le kellett szállnom a buszról ha sok ember volt fent*
máj. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!