Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell hetekig titkolni a...

Miért kell hetekig titkolni a terhességet?

Figyelt kérdés
Lányom és férje ma reggel újságolták el a hírt, mint kiderült 14 hetes a lányom de nem látszik rajta. Külföldön élnek, most jöttek haza hosszú idő után. A férje szüleinél a héten voltak, ott is most lett elmondva a héten. Nem esett jól, hogy csak most lett elmondva, vagy csak tuldramatizálom?
2018. febr. 24. 12:17
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Ez teljesen érhető a lányodék részéről, hogy nem mondták el előbb, ugyanis nem nagyon szokták az első trimeszterben. Ilyenkor nagyon könnyen elmehet a magzat ès gondolom, meg akarták maguknak spórolni a kellemetlen perceket, amikor közlik, hogy mégsem lesz unoka.
2018. febr. 24. 12:20
 2/40 anonim ***** válasza:
86%
"Babonából". Az első trimeszterben a babák legtöbbje elmegy. Csak a 4. hónapban válik valószínűvé, hogy tényleg fog születni valaki.
2018. febr. 24. 12:24
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha voltál már terhes, akkor tisztában vagy vele hogy az első 12 hétben magas a vetélés veszélye. Emellett szerintem ez nem egy olyan hír, amit telefonon akár elmondani egy mo az anyjának. ...
2018. febr. 24. 12:26
 4/40 anonim ***** válasza:
85%
Meg azért is, mert nem vagytok olyan viszonyban, hogy ezt tőle magától kérdezd meg, hanem a háta mögött találgatsz és vadidegenektől kérsz tippeket.
2018. febr. 24. 12:27
 5/40 anonim ***** válasza:
96%

Esetleg nem akartak telefonon kozolni?

Pl masodik gyereket mi sem jelentettuk be senkinek a 17. hetig, mert szinten kulfoldon elunk es tudtuk, hogy akkor megyunk latogatni a szuloket, igy inkabb kivartuk. Szemelyesen akartuk elmondani.

Az elso gyerekrol csak azert szoltunk hamarabb, mert abban az evben ugy mentunk Magyarorszagra, igaz, hogy meg az elso teimeszter volt, de mar tul voltunk egy ultrhangon es volt szivhang, minden rendben volt.

Ha az ultrahang elott mentunk volna, akkor nem biztos, hogy szolunk.

2018. febr. 24. 12:28
 6/40 anonim ***** válasza:
88%
Most ahelyett hogy örülnél itt talalgatod miért nem mondták el. Külön családkent élnek már. Mi a férjemmel vártunk a 13 dik hétig nehogy történjen valami rossz. Pedig tudtuk az 5dik héttől. Kicsit hadd legyek önző én is és addig csak a férjemmel ketten örüljünk a kis csodanknak
2018. febr. 24. 12:35
 7/40 anonim ***** válasza:
84%
Akkor mondja el amikor akarja,biztos okuk volt várni,nem telefonon akárták v sms ben,inkább örülnöd kéne a boldogságuknak,de ugy érzem nem tudsz ha már ilyen kérdéseken kattogsz h ksőbb mondták el neked,külön él felnőtt,nem kell minden légvételről beszámolni azonnal,saját élete van már,saját családja lesz. Kezdem érteni miért van h csaladok,föleg a helikopteresek és felnőtt gyerekeik közt több száz km is akad..
2018. febr. 24. 12:47
 8/40 anonim ***** válasza:
16%

És ha elvetél, miközben a szülei tudják, hogy terhes, akkor mi van??? Sose értettem ezt a nagy titkolózást, nekem is volt vetélésem, a szüleink együtt szomorkodtak velünk. Ha elvetélek, kórházba kerülök, akkor álljon neki kamuzni a férjem, vagy én? Ennek mi értelme van szűk családi körben?

Bár a gyk-s családokat ismerve szar lehet az életetek...

2018. febr. 24. 12:52
 9/40 anonim ***** válasza:
37%
Mondom utolso oka van az ilyennek,a gyakori tükrözi a családi viszonyokat is és mindig ott van vmi gebasz ahol tobb száz kmre ment a sarj..
2018. febr. 24. 12:55
 10/40 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak nem akarták telefonon elmondani hanem személyesen.
2018. febr. 24. 12:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!