Ki mennyit, és milyen ütemben hízott terhesség alatt? Kikészít a védőnö.?
Hétfőn voltam először a védőnőnél nekem azt mondta, hogy kb a 20 vagy 25. hétig 5 kiló, utána heti fél kiló. Összesen 15 kiló.
Én kicsit sokalltam, nem terveznék ennyit. De ki tudja mi lesz.
Én ma töltöttem a 25 hetet, 56 kilóval kezdtem a terhességem, a mérleg 70 kilót mutat már, de igazából én pont úgy állok hozzá, hogy nem ebben az időszakban kell diétáznom. Nem kívánok sokmindent, nem is eszem sokat, főként a zöldség, gyümölcs teszi ki a napi étkezéseimet.🤷🏼♀️ Nem mondom, hogy néha nem esik jól gyorskaja, de ez tényleg ritka😅 azt kell mondjam, hogy ez tényleg a genetikán múlik leginkább.. én mindig is hajlamos voltam a hízásra, sejtettem, hogy most is az leszek. Az én védőnőm irtó cuki, hasonló magassággal rendelkezik, mint én, hasonlóan sokat hízott, de mindig azt mondja nekem, hogy amég nem vizesedek nagyon durván és nem árt a babának, addig ne törődjek vele, mennyi jön fel. Majd lemegy. A lényeg az, hogy a babád jól legyen. Ha te jól érzed magad, ő is jól fogja. Ahogy a nőgyógyászom szokta mondani, boldog anya, boldog baba. 🥰
Minden jót nektek 🤗
64 kg-mal kezdtem a terhességet,és összesen 13 kg-ot szedtem fel,az első trimesztertől kezdve,tehát egyenletesen jöttek fel rám a kilók,de a védőnő nekem is beszólt az első trimeszterben,hogyha így fogom folytatni,akkor kis guruljka lesz belőlem. :-( (kedves volt tőle nagyon...)
39 hetesen szültem,de rajtam maradt úgy 7 kiló,sajnos,a szoptatás sem segített,ami nagyon bántott,mert nem erre számítottam.
De a baba kiengesztelt. :-)
22 hetes vagyok, most tartok 9 kg-nál.
Engem a doki cseszegetett vele (nem emiatt váltok, annyira nem izgatna.)
4.terhességem.
Hát visszanéztem, az előzőnél is ennyinél tartottam ilyenkor, 14 kg lett a vége (a 2.nál is), és bőven le tudtam menni a kiinduló súlyra (sőt, utána az alatt is voltam 7-8 kilóval).
Igaz, azóta eltelt pár év, én sem fiatalodom, de nem szeretném magam ezen idegelni.
1900 kcal körül eszem naponta, ez alá nem tudok menni, és nem is akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!