Anyós kikészít terhesség alatt!?
Első unoka lesz,de még csak 14.hétben vagyunk, ráadásul fél éve volt missed ab.
Az egyik dolog, hogy annyira be van zsongva hogy már beszerezne mindent, jó érteném, hogy nagyon várja DE! konkrétan annyira spórolni akar a babán, hogy már kikészít. Két fia van, had ne mondjam ők mindenben anyjukra hallgatnak párom ugyanazt fújja mint Ő, addig míg rá nem szólok.
7 éve van fent az egerek járta padlásukon egy babaágy amit nekünk szán, matraccal együtt. Azt mondta a héten kitakarítja a matracot. Ne már 😭
Tegnap meg azzal jött, hogy talált nagyon olcsón babakocsit majd Ő megveszi. De annyira elhasznált volt...
Nem vagyok az a típus aki mindenből újat, van már egy gyermekem. De azért ez már őrület.
Ugye nem túlzom el...a 7 éves matracra, ami fent van a padláson , tele egerekkel, én nem fektetnék babát...
Nem. Van az a dolog amiből muszáj, illetve jobb az új. Használt matracot én sem fogadtam senkitől.
Babakocsira meg azt mondom, hogy könyörgöm te fogod használni, nem anyósod.
Mond meg őszintén neki, és most húzd meg a határt, mert úgy fogsz szívni mint a torkosborz.
Kérdező te teljesen normális, vagy de ezek anyosok azaz nagymamák ilyenek. Várják az unokákat, de ez ráerőltetés, meg rongyos kidobára itélt dolgokat nektek adni, az borzalmas. Férjeddel beszéld meg, hogy beszélje meg az édesanyávval a dolgokat, hogy a padláson lévő dolgok kimentek a divatbol, meg az egerek szétrágták. lepsuztult babakocsit is eladják sajnos, de nem az anyosod alszik a baba kocsiba. nem az anyosod gyereke fog a babakocsiba lenni,hanem a ti gyereketek. Huzzátok meg apukával a határt, ennél.
Msised ab maitt, részvétem sajnálom
Együtt laktok?
Mert ha nem, simán nem hozzátok el vagy nem hagyjátok kipakolni neki.
Másik megoldás ha gyorsan megveszitek a matracot meg a kocsit, hogy köszi de már van, de ez az alapproblémát nem oldja meg.
Most határozottnak kell lenni és nem hagyni ezeket a hülyeségeket, különben keserves életetek lesz.
Esetleg még hozd fel neki, hogy ő maga aludna-e AZON a matracon?
Nem, köszönjük, mi szeretnénk kiválasztani a kisbabánk dolgait.
Inkább adjon pénzt, majd ti megveszitek a szükséges dolgokat, amiket jónak láttok.
Adja inkább a családsegítőnek ( bár a matracot ne) stb stb, lényeg, ne hagyjátok hogy odahordja a szarokat.
Még most kell leállítani...
Nálunk a lányomnak háztartási kelléket vett játékként, ami nem működik, egyenesen az ócska piacról, hogy legyen mivel játszania.
Tehát nem nekünk vett mondjuk egy porszívót, hanem a gyerek kapott egy nem működő konyhai eszközt játszani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!