Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyós kikészít terhesség alatt!?

Anyós kikészít terhesség alatt!?

Figyelt kérdés

Első unoka lesz,de még csak 14.hétben vagyunk, ráadásul fél éve volt missed ab.

Az egyik dolog, hogy annyira be van zsongva hogy már beszerezne mindent, jó érteném, hogy nagyon várja DE! konkrétan annyira spórolni akar a babán, hogy már kikészít. Két fia van, had ne mondjam ők mindenben anyjukra hallgatnak párom ugyanazt fújja mint Ő, addig míg rá nem szólok.

7 éve van fent az egerek járta padlásukon egy babaágy amit nekünk szán, matraccal együtt. Azt mondta a héten kitakarítja a matracot. Ne már 😭

Tegnap meg azzal jött, hogy talált nagyon olcsón babakocsit majd Ő megveszi. De annyira elhasznált volt...

Nem vagyok az a típus aki mindenből újat, van már egy gyermekem. De azért ez már őrület.

Ugye nem túlzom el...a 7 éves matracra, ami fent van a padláson , tele egerekkel, én nem fektetnék babát...

2022. márc. 18. 13:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Nehéz ügy... Nekünk is el kellett hozni anyósom padláson őrzött cuccait. Illetve nyilván nem kellett volna, ha neki állok veszekedni, de nem akartam, mert úgysem érti meg szép szóból. A dobozokon belül zacskózva voltak a ruhák, de már maga a zacskó is foszlott, mállott szét.

A ruhák foltosak, ezer évesek, szúrós anyagúak. Sokat köztük még a férjem hordott mikor kisbaba volt, 30 éve.

És nem a használt ruhákkal van bajom, magam is szereztem be turkálóból sokmindent.

Csak egyszerűen nem értem, hogy miért gondolja mindenki ilyenkor, hogy a gyerek születése a családban jó alkalom az ötezer éves cuccok lomtalanítására...

2022. márc. 18. 14:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem, szerencsére nem élünk együtt...szeretem őket, de a legjobb ötlet amit tőletek kaptam, hogy esetleg elfogadom,lomtalanításkor kiteszem, neki meg megmondom,hogy bocsi mama de másikat kellett venni.

Nem akarom mindenből kihagyni őket, de a 7 éves matrac a padláson már sok...nemár, anyukám szebbnél szebb dolgokat adott az unokáinak, ők voltak a mindene.

2022. márc. 18. 14:10
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Mi is kaptunk anyámtól turkálóból vett bodyt.

Csupa boholy, sárga kakifolt. De csak 200 Ft volt. Mikor megláttam, terhesen ráadásul, a szomorúságtól majdnem elbőgtem magam, hogy konolyan a legdrágább kincsemre gondolta ezt a felmosórongyot ráadni?

(Mikor csomagban a szuper minőségű H&M body darabja 700 Ft)

És nem, nem csóró kisnyugdíjasról van szó.

2022. márc. 18. 14:24
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

"7 éve van fent az egerek járta padlásukon egy babaágy amit nekünk szán, matraccal együtt. "

Vsaknugy vett egy baba ágyat 7 éve, hogy a padláson tarolja?

Amúgy meg férjemmel beszélj először aztán együtt anyossal.

Elfogadni aztán kidobni a dolgokat nagyon sértő, egy életre elashatod a kapcsolatotok vele.

2022. márc. 18. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

Mond azt hogy màr meg van minden rendelve vagy kirakod lomtalanítàskor a francba.

Ekkora igénytelenséget pfff

Hasznàlt matrac akkor jó a babànak ha nem a padlàson volt majd egy évtizedet....Nonszensz.

Nem értem az ilyen embereket hogy mit gondolnak.Hasznàlt dolog lehet jó de van egy hatàr.Pàrodnak is mond meg hogy nem egy dohos àgyba szeretnéd a babàt fektetni.

Nem kell mindenből a legdràgàbb de normàlis legyen könyörgöm!

2022. márc. 18. 14:33
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Azért ez már nagyon igénytelenség az anyóstól. Én is teljesen új ágyat és matracot vettem még az állatokat sem engedem be nehogy szőr kerüljön az ágyára. Hiába takarítja ki por szemcsék maradhatnak rajta és lehet a kicsi allergiás is lehet a porra az meg nagyon veszélyes
2022. márc. 18. 14:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

A lehető legrosszabb amit tehetsz hogy elhozod és kidobod.

Keresni fogja, az nem létezik hogy minden elromlott tönkre ment új kellett.... Ez mem old meg semmit.

Nem kell elfogadni sem.

2022. márc. 18. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Fu engem nagyon kikészit ez a hozzáállás. Hogy jó a kicsinek a szar is.

Kaptunk mi is használt ruhákat. De olyat ami szép, igényes minőségi darab. Örülünk neki, hordja.

De pl az egyik rokon hozott át gyerek könyveket. Nagy kegyesen. Hogy ezt ingyen nekünk adja.

Koszos szakadt nagyon rossz állapotú könyvek. Miközben a normalisabbakat a matketplacen árulta 6-700 forintokért. A rosszat nem volt pofája felrakni, ezért áthozta ide.

De végül is mindegy, melyik kukába kerül bele…

2022. márc. 18. 14:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Az 5-ös válaszol nagyon szépen leirta.

Szépen mond el hogy nagyon kedves köszönöd a segítséget de már kinézted a babaholmikat. Ha szeretne segiteni abban tud, hogy ő vesz meg valamit azok közül.

A használt dolgokkal nincs szerintem semmi gáz, mi a kombinált kiságyat egyébként használtan vettük 6 éve es a harmadik gyermekünket várjuk jelenleg azóta is meg vagyunk elégedve vele. Matraccal együtt árulták, de azt mondtuk h azt nem kérjük, valamiből kell az új!!

Őszinte leszek ha most nem tisztázod vele egyértelműen a dolgokat akkor az idegeidre fog menni később... Tipikusan az a nagymama aki majd ott akar lenni hetekig mikor megszuletik a baba...

Tudom a férjed miatt nehéz főleg ha Ő is mellette van.. Viszont Ha ő nem áll ki melletted neked kell finoman "helyre tenni" a nagyit 😌

2022. márc. 18. 15:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!