Veszelyeztetett terhesseg alatt sok fekves?
Szigoru fekvesre lettem utasitva, es az erdekelne tulajdonkeppen ,hogy a sok fekvestol hogyan fog kitagulni a medence annyira hogy megbirjam szulni a babat?
Igaz,hogy a 4. Gyerek lesz de gondolom azert ilyenkor is szukseges ha tagul a medence.
Vagy ugyanugy bir tagulni?
Nem nehezedik ra annyi suly, en ebbol gondolom hogy nem bir majd annyira szetmenni a csont. Vagy ez bolondsag??
Inkább amiatt problémás a sok fekvés, hogy legyengülsz, márpedig a szülésnél meg kéne erő.
Én 29. héttől feküdtem. Nem igen volt állóképességem. Főleg szülés után éreztem magam gyengének.
Mondjuk szuper lenne, ha a magyar szülészeti ellátás nem ott tartana, hogy a fenyegető koraszülés teráőiája az ágynyugalom, mikor már ezernyi tanulmány bebizonyította, hogy az ágynyugalom NEM csökkenti a koraszülés kockázatát, SŐT, kifejezetten káros, mert emeli a trombózisrizikót, csökkenti az izomtömeget, negatív hatással van a pszichés státuszra.
A fenyegető korszülés kezelésére vannak módok, amik valóban hatékonyan csökkentik a kockázatot, az egész napos ágyban fekvés azonban nem tartozik közéjük. Kár, hogy te olyan orvos(oka(t fogtál ki, akik még mindig a 30 évvel ezelőtti ajánlásokat ismerik csak.
34 hetesen egészen nyugodtan felkelhetsz az ágyból, mert nem emiatt lesz koraszülött a gyermeked, ha az lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!