Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves anyukak,leendo anyukak,...

Kedves anyukak,leendo anyukak, tortent valakivel hasonlo?

Figyelt kérdés

19+3napos vagyok es meg mindig nem ertem el odaig hogy megcsinaljak nekem a 18hetes genetikai ultrahangot,hiaba hivogatom a klinikat, megyek fel szemelyesen nem csinalnak az eg vilagon semmit, legutobb azt mondtak nekem hogy aprilis vegen telefonaljak megint es akkor majus elejere tudnak majdcsak idopontot adni nekem

Nem gond hogy kesobb csinaljak meg az ultrahangot? Vagy ilyenkor mi van? Elso terhessegem kisse aggodom, es elegge felhuzom ezen az egeszen magam.

2024. ápr. 21. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Annyit számít, hogy ha esetleg látnak valami eltérést, 24.hètig szakíthatod meg a terhességet. Tesómèk magánvba jártak végig. A 12.hèten minden rendben volt , a 19.heti ultrahangon több eltérést is láttak. Így magzatvíz mintavètelre kellett menni de abból is a legbővebbre (mivel valami nagyon ritka rendellenességre gyanakodtak), aminek 3 hét alatt jön meg az eredménye. Hiába jön meg az Edwards , Patau és Down kór 3 nap alatt, a többi sajnos nem. Sajnos meg kellett szakítani a terhességet és bizony majdnem kicsúsztak az időből. Persze ez elég ritka eset és reméljük, hogy nálad nem lesz semmi de én megfogadtam, hogy ha eljutok odáig a lehető legkorábbra kérek időpontot.
2024. ápr. 22. 08:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a az elsővel sem voltàl elkèsve és most sem vagy.
2024. ápr. 22. 08:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Vegul feladtam, es kertem idopontot magan dokinal.. csutortokre mar kaptam is idopontot

Koszonom mindenkinek a sok jo tanacsot

2024. ápr. 22. 20:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!