Torokgyulladás! 18. hetes km-Bajunk lehet?
Második napja fáj a torkom-4 éves lányomtól kaptam el-voltam dokinál, aki semicillin kapszulát írt fel, 4x2 szemet, 5 napig.Azt mondta csak ezt lehet,mert penicilin származék.
Félek a betegség okozta károktól is, de a gyógyszerrel sem tudom nem ártok vajon vele?
Valaki szedte esetleg terhessége alatt?
Penicilin tartalmút lehet a terhesség alatt, persze csak indokkal. Barátnőm is ezt kapta mikor 14 hetes volt. Babája azóta 1/2 éves és nincs semmi probléma vele.
Én 12 hetes vagyok és 5 napja influenzás. Ki kellett hívni az ügyeletet, mert a köhögéstől már levegőt sem kaptam. De az orvostól sem, mármint gyógyszert, mert szerinte ilyenkor nem lehet, csak ha már nagyon magas a láz. Kakukkfűves köptető, méz és kész. Hozzátenném, hogy a köptető papírján is az áll, hogy terhesség alatt nem fogyasztható. Hát akkor mi velünk mi lesz? Szerintem orvosa válogatja, hogy ír-e föl gyógyszert vagy sem. De bízni kell a döntésükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!