Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Torokgyulladás! 18. hetes...

Torokgyulladás! 18. hetes km-Bajunk lehet?

Figyelt kérdés

Második napja fáj a torkom-4 éves lányomtól kaptam el-voltam dokinál, aki semicillin kapszulát írt fel, 4x2 szemet, 5 napig.Azt mondta csak ezt lehet,mert penicilin származék.

Félek a betegség okozta károktól is, de a gyógyszerrel sem tudom nem ártok vajon vele?

Valaki szedte esetleg terhessége alatt?

2010. okt. 27. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

egyszerű torokgyulladásra sosem szedek be gyógyszert még nem várandósan sem. én mindig homeogene 9 homeopátiás szert szedek, nekem nagyon bevált. talán próbáld ki te is, vény nélkül kapható.

amúgy torokfertőtlenítésre legjobb a sós vízzel való gargalizálás naponta sokszor, mert fertőtlenítő hatású. sok kamilla tea.

2010. okt. 27. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
csak még annyit, hogy ha nincs lázad akkor nincs miért izgulnod. számtalan kismama megfázik az őszi téli időkben. láz esetén azonban azonnal hűtő fürdő és lázcsillapítót vegyél be.
2010. okt. 27. 12:15
 3/12 A kérdező kommentje:
A homeogene -9 szedem már 2 napja.Most nem segített(máskor hatékony), egyre csak rosszabb lett a torokfájás és a köhögés.Az igazság az,hogy nem tudtam mivel ártok, ha megpróbálom kikúrálni magam, vagy ha néhány napig gyógyszert szedek.(Alapállapotban én sem veszek be szinte semmi gyógyszert, de most nem csak rólam van szó)Annyi rémtörténetet olvasni vírus, betegség miatti lepényleválásról...stb.Lehet túlparázom, bár már nem csoda(:s)köszi a válaszokat.
2010. okt. 27. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:
Hársfateát iszok és sós vízzel gargalizálok is.De két nap alatt ezek nem segítettek.Még egyszer köszi.
2010. okt. 27. 12:26
 5/12 anonim ***** válasza:

2 nap alatt nekem még nem hoz javulást a homeogene 9, meg persze tudod, hogy a homeopátiás szerek az elején kicsit rosszabb tüneteket idéznek elő és utána jön a javulás. de ahogy te érzed.

jobbulást!

2010. okt. 27. 12:29
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi.11hetesen is meg voltam fázva-az nátha volt, akkor azonnal elmúlt a homeogene-től.Szedtem már korábban is, de mindig éreztem enyhülést is, most rosszabb lett.Köszönöm.
2010. okt. 27. 12:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is meg voltam fázva nemrég és nekem is a torkom fájt meg köhögtem...nekem arra a Tantum Verde-t ajánlotta a gyógyszertáros és bejött!:o)

Nem akartam semmilyen gyógyszert bevenni, mivel ez csak egy megfázás, nem pedig vírus. Sok gyümölcsöt ettem és a citromot is meg a mézet is natúran "ettem", mert külön fertőtlenítő hatású mindkettő!!!

Jobbulást!!!!

32hetes kismama

2010. okt. 27. 13:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Már nagyon rosszul voltam, úgyhogy bevettem a gyógyszert.Megittam egy kanna hárfateát mellé, már jobban vagyok kicsit.Úgyhogy már csak elszedem.Remélem nem lesz semmi baja, de tényleg attól is féltem, hogy a gyulladás is árt annyit.Köszönöm mindenkinek.
2010. okt. 27. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jobban vagy!!!:o)

A babádnak meg neked sem lesz semmi bajod, ne aggódj.

Amúgy én is nagyon féltem, nehogy baja legyen, de persze túlaggódtam, ami szerintem kismamaként normális!:D

2010. okt. 27. 14:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszi!Aranyos vagy.Egyébként nem vagyok egy túlaggódós fajta, orvost is csak ritkán látok,de ez a terhességem már egyébről sem szól csak a folytonos aggódásról.

Hát már úgy vagyok vele, hogy nem írta volna fel, ha nem lehetne-azóta utánanéztem a neten-így bevettem tényleg jobban vagyok-ezek szerint csak használ...

2010. okt. 27. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!