Torokgyulladás! 18. hetes km-Bajunk lehet?
Második napja fáj a torkom-4 éves lányomtól kaptam el-voltam dokinál, aki semicillin kapszulát írt fel, 4x2 szemet, 5 napig.Azt mondta csak ezt lehet,mert penicilin származék.
Félek a betegség okozta károktól is, de a gyógyszerrel sem tudom nem ártok vajon vele?
Valaki szedte esetleg terhessége alatt?
egyszerű torokgyulladásra sosem szedek be gyógyszert még nem várandósan sem. én mindig homeogene 9 homeopátiás szert szedek, nekem nagyon bevált. talán próbáld ki te is, vény nélkül kapható.
amúgy torokfertőtlenítésre legjobb a sós vízzel való gargalizálás naponta sokszor, mert fertőtlenítő hatású. sok kamilla tea.
2 nap alatt nekem még nem hoz javulást a homeogene 9, meg persze tudod, hogy a homeopátiás szerek az elején kicsit rosszabb tüneteket idéznek elő és utána jön a javulás. de ahogy te érzed.
jobbulást!
Én is meg voltam fázva nemrég és nekem is a torkom fájt meg köhögtem...nekem arra a Tantum Verde-t ajánlotta a gyógyszertáros és bejött!:o)
Nem akartam semmilyen gyógyszert bevenni, mivel ez csak egy megfázás, nem pedig vírus. Sok gyümölcsöt ettem és a citromot is meg a mézet is natúran "ettem", mert külön fertőtlenítő hatású mindkettő!!!
Jobbulást!!!!
32hetes kismama
Örülök, hogy jobban vagy!!!:o)
A babádnak meg neked sem lesz semmi bajod, ne aggódj.
Amúgy én is nagyon féltem, nehogy baja legyen, de persze túlaggódtam, ami szerintem kismamaként normális!:D
Köszi!Aranyos vagy.Egyébként nem vagyok egy túlaggódós fajta, orvost is csak ritkán látok,de ez a terhességem már egyébről sem szól csak a folytonos aggódásról.
Hát már úgy vagyok vele, hogy nem írta volna fel, ha nem lehetne-azóta utánanéztem a neten-így bevettem tényleg jobban vagyok-ezek szerint csak használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!