Vizesedésre valami étrend? 29 hetes vagyok és két napja nagyon vizesedik a bokám és a kezem! Lehet ettől valami bajunk?
Próbálj gyümölcsnapot tartani, polcold továbbra is, de néha tégy egy laza sétát azért.
Mérd a vérnyomásod, ha magas, akkor nem ártana ha bármilyen doki megnézne, nehogy toxémia legyen. Nem akarlak ijesztegetni, de jobb a békesség...ha magas a vérnyomid, akkor ne várj a dokidra, ha teheted hívd fel...
Nem én vagyok az első, de:
mennyi szokott lenni a vérnyomid?
Szerintem ez határérték, de ha egyébként alacsony, akkor bemennék.
Szia!
Én is pont ebben a cipőben járok.22 hetes kismama vagyok, napi 3 vérnyomáscsökkentőt kell szednem és így is néha 130-140 között mozog a vérnyomásom...3 napot voltam kórházban, beállították a gyógyszert.Én is vizesedtem rendesen és azt mondta a dokim,hogy sószegény diéta sokat segít,mert a só az megköti mégjobban a vizet a szevezetben.Most lehet,hogy kicsit furcsának fogod találni,amit írok, de nekem az alkoholmentes sör sokat segített,mert sokat kell pisilnem tőle és már nem dagadok annyira,mint előtte.De vannak olyan gyümölcsök is,amik nagyon jó vizhajtók, pl:eper, narancs..
Remélem tudtam valamit segíteni! :))
Pihenj , amennyit csak tudsz!
Boldog babavárást kívánok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!