34-35 hetes kismamik! Tis is nagyon várjátok már a babucit?
Szia ,
Én 34+ 4 napos vagyok ma, és én is nagyon várom, egrészt hogylássam, hogy fogjam, hogy végre velünk legyen, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy már azért is várom, mert eléggé nehezen viselem , kicsi vagyok vékony, a pocakom meg óriási. ( a 32 hetesen az UH os azt hitte hogy a 36 hetesre mentem)
Szerintem a sok vizsgálat miatt hamar elrepül az idő, és én sem szeretném ha nagyon korán jönne, ha még 2-3 hetet bent lenne , utána már nem bánnám ha kibujna a kisfiunk
kitartást neked is, ja és mikorra vagy kiírva?
Nekem már két hetes a Picurim, de a végén már én is nagyon vártam, hogy kibújjon, nagyon vártam a kiírt dátumot, de aztán túlhordtam. :) Már szétizgultam az agyam. :)
Viszont most már visszagondolva, nagyon gyorsan megy az idő! Használd ki terhességed minden percét! Nagyon szép időszak ez is! S aztán már nincs sok, és ott lesz a kisbabád! Könnyű szülést kívánok Neked!
Elhiszem, hogy várod :) De csak türelem :)
Én meg már 40+5 hetes vagyok, és csak nem akar megszületni... Pedig azt hittem, 39.hétre fogok szülni megint, mint az első lányomat...
Az a baj, hogy az utolsó hónap a leghosszabb, hosszabbnak tűnik az az idő, mint az előtte álló 8 hónap :(
Könnyű szép szülést neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!