37 hét feletti kismamik, akiknek van már gyermekük! Várjátok már nagyon, hogy beinduljon a szülés?
Én már a 40. hetet is betöltöttem, és semmi bajom, nagyon jól viselem, egész nap jövünk-megyünk a 2,5 évesemmel.
Semmi gondunk sincs.
A szülést várom már, kiváncsi vagyok a pici fejecskéjére...
Igaz 36 hetes vagyok, de van egy 2 eves lanyom. Kicsit izgulok, hogy mikor fogok szulni, mert kislanyomat a 37. heten szultem, es dokim mondta, hogy eleg nagy az eselyem arra, hogy ismet korabban szuljek. Majd kiderul, hogy most hogy lesz. Mar nagyon varom, bar meg bent maradhatna legalabb 2 hetig ;)
Amugy egyik napom jobb, a masik nehezebb. Amit nehezen viselek, az a front valtozas, akkor alig kapok levegot, mozogni is alig birok.
Konnyu szulest es sok egeszseget kivanok mindenkinek :)
Én ma vagyok 39 hetes és van egy 2 évesem is.Én már alig várom,hogy megszülessen,nagyon nehéz már pár hete a nagy után futkosni meg itthon is mindent megcsinálni.Meg engem idegesít,hogy nem tudok előre tervezni mert nem tudom,hogy majd mikor kell indulni.És az is idegesít némileg,hogy milyen lesz majd a pár nap a nagyobbik nélkül(ill. neki nélkülem),meg persze szeretném már látni a kis apróságot is végre!!!
Sajnos a nagyobbik is kiírás után 3 nappal született,remélem most egy kicsivel azért előbb mehetek majd.Szóval nyűgös vagyok már és lesem a frontokat meg a teliholdat!:-)
Kitartás Neked is és könnyű szülést kívánok!
Hogy vagytok? Gondolom már babáztok! :)
Én még csak a naggyal. :)
39+6 vagyok ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!