Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 37 hét feletti kismamik,...

37 hét feletti kismamik, akiknek van már gyermekük! Várjátok már nagyon, hogy beinduljon a szülés?

Figyelt kérdés
Nekem egy 2 évesem van, és már alig várom, hogy mehessek. Rettenetes nehéz már a nagy pocakommal, légszomjjal ugrálni a nagyobb után. Ti hogy viselitek?
2011. máj. 13. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Én már a 40. hetet is betöltöttem, és semmi bajom, nagyon jól viselem, egész nap jövünk-megyünk a 2,5 évesemmel.

Semmi gondunk sincs.

A szülést várom már, kiváncsi vagyok a pici fejecskéjére...

2011. máj. 13. 09:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Az enyémek között 1 év van, és a kisebbet 11 nappal túlhordtam. Nem volt semmilyen fizikai problémám, nagyon jól bírtam, csak a naponkénti CTG-re rohangálást éreztem soknak.
2011. máj. 13. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Igaz 36 hetes vagyok, de van egy 2 eves lanyom. Kicsit izgulok, hogy mikor fogok szulni, mert kislanyomat a 37. heten szultem, es dokim mondta, hogy eleg nagy az eselyem arra, hogy ismet korabban szuljek. Majd kiderul, hogy most hogy lesz. Mar nagyon varom, bar meg bent maradhatna legalabb 2 hetig ;)

Amugy egyik napom jobb, a masik nehezebb. Amit nehezen viselek, az a front valtozas, akkor alig kapok levegot, mozogni is alig birok.

Konnyu szulest es sok egeszseget kivanok mindenkinek :)

2011. máj. 13. 11:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ma vagyok 39 hetes és van egy 2 évesem is.Én már alig várom,hogy megszülessen,nagyon nehéz már pár hete a nagy után futkosni meg itthon is mindent megcsinálni.Meg engem idegesít,hogy nem tudok előre tervezni mert nem tudom,hogy majd mikor kell indulni.És az is idegesít némileg,hogy milyen lesz majd a pár nap a nagyobbik nélkül(ill. neki nélkülem),meg persze szeretném már látni a kis apróságot is végre!!!

Sajnos a nagyobbik is kiírás után 3 nappal született,remélem most egy kicsivel azért előbb mehetek majd.Szóval nyűgös vagyok már és lesem a frontokat meg a teliholdat!:-)

Kitartás Neked is és könnyű szülést kívánok!

2011. máj. 13. 13:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Hogy vagytok? Gondolom már babáztok! :)

Én még csak a naggyal. :)

39+6 vagyok ma.

2011. máj. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!