Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetes kismamik, hogy érzitek...

29hetes kismamik, hogy érzitek magatokat, meséljetek mi történt veletek mostanába. Mit vásároltatok eddig? Milyen gyakran érzitek a picit?

Figyelt kérdés

Én mostanában jól vagyok, heti 1napom van amikor nagyon ramagyul, akkor nyom a picit és fel napot könyörgök neki hogy menjen picit arrébb mert fáj:)

Mi eddig csak pár babaruhánál tartunk, és most rendeltük meg a kiságyat.

Mozogni egyre kevesebbet érzem, kb napi 5ször, de akkor 10-20percet folyamatosan, bár az is inkább helyezkedés.

2010. okt. 26. 15:38
1 2
 11/14 anonim válasza:

Szia! Mi most 30+4 hetesek vagyunk. Január 2-re vagyok kiírva és kiscsajszi lesz.

A múlt héten szerdán voltunk 4d-n ott a következők voltak a méretek: BPD:74mm, AC:254 mm, HC: 267 mm, TAD: 75 mm, becsült súly 1400 gramm. Sajnos a fekvése haránt, de még befordulhat, nem vagyok elkeseredve emiatt.

Mi szinte mindent ismerősöktől kaptunk (több zsák ruha, kiságy, kiskád) egyedül babakocsit kellett vennünk, meg az apróságokat (pelenka, cumisüveg stb...). Még semmit nem mostam ki, majd a jövőhéttől akarom elkezdeni.

Én 70 kilóval kezdtem és most tartok 80-nál, a haskörfogatom 117 cm.

Boldog babavárást mindenkinek!!

Üdv!

2010. okt. 28. 11:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia, tegnapi 9:33-as vagyok. Én január 2-re vagyok kiírva, de tegnapi 4 d uh előrébb hozta az időpontot december 24.re.

A babám méretei 30+3 hetesen

BPD: 8.34cm

HC:28.9cm

AC:25.2cm

FL:6.27cm

Sajnos a babám végig aludt a vizsgálat alatt, egy jó kép sem készült róla. Végig takarta a kis arcát, úgyhogy meglepi baba lesz.

2010. okt. 28. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja, és a becsült súlyunk 1700gramm.
2010. okt. 28. 12:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Énis január 13ra vagyok kiírva:-))
2010. okt. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!