29hetes kismamik, hogy érzitek magatokat, meséljetek mi történt veletek mostanába. Mit vásároltatok eddig? Milyen gyakran érzitek a picit?
Én mostanában jól vagyok, heti 1napom van amikor nagyon ramagyul, akkor nyom a picit és fel napot könyörgök neki hogy menjen picit arrébb mert fáj:)
Mi eddig csak pár babaruhánál tartunk, és most rendeltük meg a kiságyat.
Mozogni egyre kevesebbet érzem, kb napi 5ször, de akkor 10-20percet folyamatosan, bár az is inkább helyezkedés.
Azt elfelejtettem hogy 63kg-al kezdtem, most 78vagyok....Naggyon sok, tudom:) Ti hogy álltok ezzel?
Haskörfogat 113cm.
Szia, én 30 hetes vagyok, az első babámmal, aki kisfiú.
Én hétvégén csúnyán megfáztam, injekciókkal kezeltek ki, de már jól vagyunk. Baba minden nap sokat mozog, fejvégbe fekszik. Ma megyek 4 d-re, majd este megírom a babám eredményeit. Én eddig 15 kilónál járok. Babaruhák mind megvannak, mindig vettem neki 3-4 darabot, mikor akciók voltak, így azt már nem kell venni, mert sok összegyűlt. Babakocsit, kiságyat kinéztük, de még nem vettük meg. Gyakorlatilag még semmit nem vettünk a ruhákon kívül.
Sziasztok, nekem kisfiam lesz:)
Meglepetés sokkal jobb lenne, de mivel mindent kell venni semmit nem kapunk, így szerettük volna tudni hogy kék kell vagy rózsaszín:)
Nekem még medence végű fekvésben volt 28hetesen, de hol fenn hol lejjebb érzem rugdosni...
Remélem megfordul még van ideje, reménykedünk benne:)
Babakocsit is kinéztük jövőhéten megyünk érte. Aztán november végén a nagy bevásárlásra, ahol minden megveszünk ami még hiányzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!