Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29hetes kismamik, hogy érzitek...

29hetes kismamik, hogy érzitek magatokat, meséljetek mi történt veletek mostanába. Mit vásároltatok eddig? Milyen gyakran érzitek a picit?

Figyelt kérdés

Én mostanában jól vagyok, heti 1napom van amikor nagyon ramagyul, akkor nyom a picit és fel napot könyörgök neki hogy menjen picit arrébb mert fáj:)

Mi eddig csak pár babaruhánál tartunk, és most rendeltük meg a kiságyat.

Mozogni egyre kevesebbet érzem, kb napi 5ször, de akkor 10-20percet folyamatosan, bár az is inkább helyezkedés.

2010. okt. 26. 15:38
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem hogy 63kg-al kezdtem, most 78vagyok....Naggyon sok, tudom:) Ti hogy álltok ezzel?

Haskörfogat 113cm.

2010. okt. 26. 15:47
 2/14 anonim ***** válasza:
Szia!Én sajna megfáztam vagy elkaptam egy kis náthát 3napja nyomom az ágyat mézes teával.:(A picit énis ritkábban és gyengébben érzem most aggódom is egy csöppet emiatt.Meg én inkább többet lent érzem pedig fejjel van lefelé.Mi kaptunk ágyat de még nem hoztuk haza,babakocsi már van,ruhákat meg egyenlőre nem veszünk mert nagyon sokan ígértek majd még meglátjuk mi kell.Overált,pólyát meg sapikat azt vettünk.Megnézetted a pocaklakódat?A miénk 'kindertojás' :) mire vagy kiírva?Nekem is szokott nyomni de rám már most nem hallgat:) a haskörfogatom115cm.és én 83ról indultam és most tartok 96nál.Cseszegetnek érte rendesen.Bocsi kicsit hosszúra sikeredett!további boldog babavárást!29hetes kismami
2010. okt. 26. 16:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Én elég sürün érzem a pici fiam.:)Leginkább éjjel aktivizálja magát.Ma voltam Uh-on.Már befordult,bpd:73mm,fl:56mm a becsült sulya:1400gr.Nekünk már meg vannak a ruhák,már csak apróságok kellenek(cumisüveg,pelus stb).Szerencsére kiságyat meg babakocsit örökölt a lányomtól.:)Sulyom eddig +7kg.
2010. okt. 26. 16:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Ja a haskörfogatom:108cm
2010. okt. 26. 17:00
 5/14 anonim ***** válasza:
kicsit fáradtan...+ 7 kg járok, baba elég aktív,ruhák már mind megvan(kimosva, el rakva) csak az apróságok...
2010. okt. 27. 09:23
 6/14 anonim ***** válasza:

Szia, én 30 hetes vagyok, az első babámmal, aki kisfiú.

Én hétvégén csúnyán megfáztam, injekciókkal kezeltek ki, de már jól vagyunk. Baba minden nap sokat mozog, fejvégbe fekszik. Ma megyek 4 d-re, majd este megírom a babám eredményeit. Én eddig 15 kilónál járok. Babaruhák mind megvannak, mindig vettem neki 3-4 darabot, mikor akciók voltak, így azt már nem kell venni, mert sok összegyűlt. Babakocsit, kiságyat kinéztük, de még nem vettük meg. Gyakorlatilag még semmit nem vettünk a ruhákon kívül.

2010. okt. 27. 09:33
 7/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok, nekem kisfiam lesz:)

Meglepetés sokkal jobb lenne, de mivel mindent kell venni semmit nem kapunk, így szerettük volna tudni hogy kék kell vagy rózsaszín:)

Nekem még medence végű fekvésben volt 28hetesen, de hol fenn hol lejjebb érzem rugdosni...

Remélem megfordul még van ideje, reménykedünk benne:)

Babakocsit is kinéztük jövőhéten megyünk érte. Aztán november végén a nagy bevásárlásra, ahol minden megveszünk ami még hiányzik:)

2010. okt. 27. 15:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Jah és január 11re vagyunk kiírva.Boldog babavárást mindenkinek!
2010. okt. 27. 15:26
 9/14 anonim ***** válasza:
16:59-es vagyok.Én január 13-ra..)Hol fogtok szülni?AMugy van egy fórum ahol januári születésü kismamákkal tudtok beszélgetni.Ha érdekel valakit irjon privit és megirom az oldal cimét..)
2010. okt. 27. 16:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Én Vácon szülök majd.És ti????
2010. okt. 27. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!