Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4 gyerekkel menyire nehéz az...

4 gyerekkel menyire nehéz az élet? 15 , 6,3 és pocakban a 4. Mindneki riogat

Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Ha vágytok rà fantasztikus lesz. Ne masokra hallgass. Mennyi idös vagy ?
2024. márc. 25. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekünk 1-el sem könnyű, aki bírja a kialvatlanságot, annak nem gond.
2024. márc. 25. 13:51
 3/10 anonim ***** válasza:
62%

Ha 3al elbírsz, a 4el is el fogsz.

Gondolom aki riogat, 0, 1 max 2 van vagy csak azért mondja hogy ne legyen csendben.

Ez megy az elsőnél, a másodiknál, jajj majd nem alszol, jajj majd ez majd az. 2vel de rossz, ha 3al bírsz, szerintem megvagy 😊

2024. márc. 25. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A 15 éves már viszonylag önálló, de még nagy igénye van a szüleire. Nem mellesleg hozhatod-viheted ide-oda állandóan (sportesemény, különóra, barátok, buli?) A 6 éves kezdi a sulit, szüksége lesz rá, hogy segítsd a tanulásban, lehet neki is lesz valami délutáni elfoglaltsága, ahová cipelni kell, olyan események amiken jelen kell lennetek stb. A 3 éves kezdi az ovit, lehet még dackorszakos is, az oviból állandóan hazavihet valami betegséget is, amivel akár lefertőzheti az újszülöttet is.. az újszülött pedig már nagyon jól tudod mivel jár, de előfordulhat majd ilyen -olyan fejlesztésre, dévényre, akárhova kell vinni, orvoshoz, védőnőhöz stb.. aztán mellette a háztartási feladatok sokasága... Tudsz akkora kocsit vezetni, amiben mind a 4 gyerek, meg ti is elfértek? A 4-ből 3-nak gyerekülés is kell.. külön szobájuk van? A nagy már biztosan igényli... Én megértem hogy riogatnak..jut mindenkinek minőségi saját idő? Nektek is a férjeddel?
2024. márc. 25. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

Biztos le leszek pontozva, de elmondom.

Én sportkutyázom, van 2 idősebb (egy 14 és egy 11 - ő még napi szinten aktív, olyan mint egy 6-7 éves) és egy 6 éves aktív sportkutyám. Úgy voltam vele, hogy bevállalok egy negyediket mert épp adódott egy kihagyhatatlan párosítás. A kicsi 10 hónapos most már. Nem egy nehéz eset. Viszont megfogadtam, hogy soha többet nem lesz 4 kutyám egyszerre.

El se tudom képzelni, hogy 4 gyerekkel ez hogy lenne - egy biztos: minőségi idő minimális jut fejenként. Illetve a 4. gyerek fele annyi figyelmet se tud kapni, mint az első (kettő).

Én ilyen áron nem akarnék egy 4-diket - csak azért, hogy legyen.

2024. márc. 25. 14:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4esnek jó meglátásai vannak! Írom ezt úgy, hogy decemberben született nálunk a negyedik. Viszont nálunk már önállóak a nagyok. 16, 13, 11 évesek. Persze, van, hogy velük is menni kell (középső pl. most felvételizik), de sokkal könnyebb, mintha lenne egy 3 meg egy 6 éves. Így azért valamivel nehezebb lesz a helyzet, de tudod már, mivel jár és sztem nincs ok riogatásra. Mikorra várjátok? Gratulálok és boldog babavárást!🙂
2024. márc. 25. 14:27
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Hàt ez attól függ, milyen az a 4 gyerek.

Ha szófogadó, szabálykövető gyerekek, akkor nem gond, ha makacsabb, öntörvényűbbek, akkor a kérdés sem merült volna fel benned.

2024. márc. 25. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk hasonló a felállás. 15,8,5,1 éves gyerekeim vannak. Kevesebb időm jut rájuk, mint szeretném, mindig szalad a lakás, és állandóan fáradt vagyok, de nem sokkal rosszabb, mint 3 gyerekkel. Igazából én azt hittem, rosszabbul fogunk megbirkózni a helyzettel, de egész jól vesszük az akadályokat, a gyerekek se csavarodtak be, mindenki imádja az új jövevényt. Ha stabil a házasságotok, akkor ha 3-mal ment, 4-gyel is menni fog.
2024. márc. 25. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a házasságról van szó, hanem hogy tudjon néha pihenni is és legyen önidő.
2024. márc. 25. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
Ha már a "pocakban" van, akkor nem tök mindegy? Visszacsinálni már nem lehet.
2024. márc. 25. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!