Angliai anyukák, kismamák segitenétek?
Az a helyzet hogy 15 hetes terhes vagyok,kicsit megfáztam kértem a dokimtól időpontot de nem adott csak a jövőhétre és mivel nem vagyok kint rég segitenétek hogy addig milyen gyógyszert vagy mit szedhetnék?
Előre is köszönöm
köszönöm szépen a gyors segitséget!Hála istennek lázas nem vagyok csak a torkom a fülem fáj meg az orrom folyik
!Nem dolgozom úgyhogy megy az egész napi pihenés!
Mégegyszer köszönöm
Elso vagyok!
Ha a fuled is faj, akkor arra tudom ajanlani a meleg sot! Egy serpenyoben melegitsd fel, tedd bele egy zacsiba, meg egy konyharuhaba es tedd a fuledre. Vagy meleg vizes palackot torolkozobe tekerve!
Köszönöm szépen nagyon aranyosak vagytok kiváncsi vagyok még ilyen házi praktikákra mert tényleg nem szivesen szednék gyógyszert csak ha nagyon muszály
Mégegyszer köszönöm
Szia jobban vagy?
A foghagymas :)
Szia!
En is remelem hogy jobban vagy! :) Van egy par jo kis trukk, en is voltam beteg miota terhes vagyok, es hat itt az orvosi ellatas, haaat mit ne mondjak... Mindenre szedjel Paracetamolt aztan jol van...
Van a Twinning's-nak egy olyan teaja hogy lemon and ginger, az nagyon jo meghulesre, torokfajasra. Eleg eros ize van a gyomber miatt, de erdemes inni mert tenyleg segit. En szoktam bele cukrot is meg citromlevet is tenni, ugy finomabb, es ha hanyingeres vagy akkor a gyomber meg segit is.
En vitaminokat sem szedek, helyette sok sok gyumolcsot meg zoldseget eszek, salatat mindenhez, vagy parolt brokkolit a vas miatt. Jo is a verkepem szerencsere. :) A vitaminok arabol meg veszek a babonak cuccokat, mar megvan majdnem mindenunk egy-ket aprosagot leszamitva. :)
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segitséget aranyosak vagytok nagyon!Utolsó pont azt a teát vettem meg valamelyik nap a boltban :)!Mostmár jobban vagyok a torkom sem a fülem sem fáj csak a hangom nem jött még vissza és az orrom folyik úgyhogy hála istennek úgy tűnik át is megy rajtam!Mégegyszer köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!