Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Angliai anyukák, kismamák...

Angliai anyukák, kismamák segitenétek?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy 15 hetes terhes vagyok,kicsit megfáztam kértem a dokimtól időpontot de nem adott csak a jövőhétre és mivel nem vagyok kint rég segitenétek hogy addig milyen gyógyszert vagy mit szedhetnék?

Előre is köszönöm

2010. okt. 26. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Mezes teat, ha lazas vagy paracetamolt, de azt en a helyedben csak vegszukseg eseten szednem be. Semmi lemsip-et meg ilyeneket ne vegyel. Maradj otthon, probald meg magad kikuralni kamillateaval, mezzel meg hasonlokkal.
2010. okt. 26. 13:16
 2/9 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a gyors segitséget!Hála istennek lázas nem vagyok csak a torkom a fülem fáj meg az orrom folyik

!Nem dolgozom úgyhogy megy az egész napi pihenés!

Mégegyszer köszönöm

2010. okt. 26. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia en is kinn vagyok. Csatlakozom az elottem szolohoz. Ehetsz meg foghagymagirizdet, ha birja a gyomrod. Nagyon jo bakterium-, virusolo.
2010. okt. 26. 13:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tudok enni mert már csak ha meglátom rosszul leszek tőle köszönöm neked is a tanácsot
2010. okt. 26. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Elso vagyok!

Ha a fuled is faj, akkor arra tudom ajanlani a meleg sot! Egy serpenyoben melegitsd fel, tedd bele egy zacsiba, meg egy konyharuhaba es tedd a fuledre. Vagy meleg vizes palackot torolkozobe tekerve!

2010. okt. 26. 14:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nagyon aranyosak vagytok kiváncsi vagyok még ilyen házi praktikákra mert tényleg nem szivesen szednék gyógyszert csak ha nagyon muszály

Mégegyszer köszönöm

2010. okt. 26. 14:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia jobban vagy?

A foghagymas :)

2010. okt. 27. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

En is remelem hogy jobban vagy! :) Van egy par jo kis trukk, en is voltam beteg miota terhes vagyok, es hat itt az orvosi ellatas, haaat mit ne mondjak... Mindenre szedjel Paracetamolt aztan jol van...

Van a Twinning's-nak egy olyan teaja hogy lemon and ginger, az nagyon jo meghulesre, torokfajasra. Eleg eros ize van a gyomber miatt, de erdemes inni mert tenyleg segit. En szoktam bele cukrot is meg citromlevet is tenni, ugy finomabb, es ha hanyingeres vagy akkor a gyomber meg segit is.

En vitaminokat sem szedek, helyette sok sok gyumolcsot meg zoldseget eszek, salatat mindenhez, vagy parolt brokkolit a vas miatt. Jo is a verkepem szerencsere. :) A vitaminok arabol meg veszek a babonak cuccokat, mar megvan majdnem mindenunk egy-ket aprosagot leszamitva. :)

2010. okt. 27. 16:11
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a segitséget aranyosak vagytok nagyon!Utolsó pont azt a teát vettem meg valamelyik nap a boltban :)!Mostmár jobban vagyok a torkom sem a fülem sem fáj csak a hangom nem jött még vissza és az orrom folyik úgyhogy hála istennek úgy tűnik át is megy rajtam!Mégegyszer köszönöm mindenkinek

2010. okt. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!