Visszeres Kismamák segitenétek?
2 éve mütötték a lábamat 2 mélyvénás visszerem volt,utánna injekcióztatni kellett,amit a terhesség miatt abbahagytam.
Azóta nem voltam a sebészemnél,most készülök menni.A védőnöm mondta hogy kérjek egy vizsgálatot amivel megnézik van e trombózis hajlam.Na most ennek a vizsgálatnak nem tudom mi lehet a neve,hogy kérjem a dokitól?Illetve a nőgyógyász,ajánlja a császárt,kérnem kell egy javaslatot,az érsebésztől.Ez hogy müködik?Illetve van olyan akit emiatt császároznak?Amúgy apukámnak 2 trombózisa is volt sajnos,igy a hajlam szerintem bennem van.Előre is köszönöm.28 hetes kismami
Szia!
Ultrahangos vizsgálatot csinálnak illetve vérből szűrik a mélyvénás trombozis gyanút. Az angiológus fog adni véleményt, ez készitetti el a szükséges vizsgálatot, telefonálj előtte és mond el az előzményeket és h babácskát vársz és szükséged van szakvéleményre kb. 3 hét alatt van meg a véreredmény az ultrahangra meg ahogy hely van kapod az időpontot.
További boldog babavárást
Ha van még kérdésed írj priviben szívesen válaszolok
üdv. 21 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!