Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kreativ kismamák, anyukák....

Kreativ kismamák, anyukák. Segitenétek?

Figyelt kérdés

Sajnos nem lesz külön szobája a babánknak mivel csak 1szoba van. Az az 1szoba egyben a nappali is, amerikai konyhás.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám berendezni a babasarkot? Kevés a hely sajnos:S Nálatok is esetleg ez a helyzet? Kerestem már mindenhol képet ilyen babasarkokról, de sajnos nem találtam:S Ha nektek is van ilyen babasarkotok tudnátok róla képet késziteni? Nagyon megköszönném :)

2011. febr. 12. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
mi is 1 szobába vagyunk a gyerekkel helyhiány miatt.betettük a kiságyat pont a sarokba,körbe a falon oda tettünk falvédőt.kiságy mellé raktam egy komódot,azon volt a pelenkázólap.a kiságy másik felén volt a babus ruhásszekrénye.a falra egy szép tájképet tettem,meg lógattam le egy pár rugós játékot amit kaptunk.van egy polc is fenn,azon voltak a tisztálkodószerek a babusnak.kb igy nézett ki,már nem ilyen mert már rendes ágya van,meg a szekrénye átkerült másik helyre,de a komód még ott van mindig,igaz pelenkázólap nélkül.
2011. febr. 12. 18:22
 2/7 anonim ***** válasza:
ja meg a mennyiezetről lóg le egy csomó foszfareszkáló csillag,meg hold.éjjel ugy szeretem mikor halványan világítanak
2011. febr. 12. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

A legfontosabbak: szekrény, pelenkázó komód és egy kiságy.

A szekrénnyel le lehet választani a kicsit.

Ilyesmire gondoltam:

[link]

Vagy az Ikeában szoktak 14000 Ft-ért lenni hasonlók (akciósan).

Ha nagyon kevés a hely, lehet a ti szekrényetekben is a ruhája, de külön részen. Ezt is lehet úgy forgatni, hogy le legyen választva.

Én úgy csinálnám, hogy a fal mellé beraknám a kiságyat, és vele párhuzamosan a szekrényt, úgy hogy beférj simán közéjük, és kényelmesen ki tudd nyitni a szekrényt is. A pelenkázó nem baj, ha nincs takarva szekrénnyel, mert pelenkázáshoz úgy is kell a fény.

A szekrény ajtajai mindegy, hogy merre állnak, mert úgy is csak azt a ruhát kell odakészítened, amibe átöltözteted.

A komód legyen legalább 30 cm-re a kiságytól. Azt olvastam, hogy a gyerek balesetek közül a legtöbb, azért történik, mert a kombikiságyból úgy akar kimászni a gyerek, hogy felmászik a pelenkázóra, és onnan esik le.

Nem szabad hogy zavarja a pindúrt a tv. Ha nincs elég hely, hogy le válasszátok, akkor vegyetek baldachint, hogy legalább a fények (tv, lámpa) ne zavarják.

Valaki írta itt, hogy nem vett külön pelenkázó-, és fürdetőállványt, hanem rakott az elöltöltős mosógépre egy pelenkázólapot.

Gratulálok a picúrhoz!

Ha esetleg nem akarjátok más színűre festeni a baba falát, akkor láttam egy ilyet (csak drága):

[link]

Nem tudom milyen ágyatok van, de azzal is lehet spórolni a hellyel, ha szekrényágyat vesztek. A szekrényből ki lehet nyitni az ágyat, ki kell hajtani a lábait. Van rajtuk 2 gumi szalag, amivel megágyazva lehet lehajtani. Van olyan fajta, ami kanapés, és arra hajtod rá az ágyat, pl.:

[link]

Drága, de majd mi is ilyet akarunk.

Most már befejezem.

Még egyszer nagyon gratulálok!

Bocs, hogy hosszú lett.

2011. febr. 12. 18:55
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem egy paravánnal is el lehet választani a kicsi birodalmát, és az egy kicsit talán el is szigeteli. Ha nem kell csak összehajtod és félreteszed.
2011. febr. 12. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem a miénk, de szerintem nem rossz: [link]
2011. febr. 19. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia

En lehet azt csinalnam, hogy azt a falat, amin az gaya lesz masszinure fetenem

.Pl 3 fel kremszinu es egy meg sarga.

Az O falara furnek fel plcokat amire tesztek jatekokat babas konyveket.A felenkazo folotti polcra tennem a pelenkzashoz szukseges dolgokat (popsitorlo, posikrem stb)

Kell egy penekazo abba tudod tenni a ruhait is.

Esetleg varhatsz egy pelenkatartot.

En is ugy vartam a lanyomnak es kb 10 perc volt...nem vagyok egy ugyeskezu, de ha gondolod lefotozom.

Vettem micimackos olyan matricakat amik kidomborodnak es azokat raragasztottam, de pl vehetsz ravasalos dolgokat is, azzal meg jobban fel lehet dobni.

Lehet venni kulon terelvalasztos polcot : [link]

de pl egy fuggonnyel is meg lehet csinalni: [link]

A falra tehetsz kepeket/matricakat. [link]

Matricakat tehetsz pl a butorara is ezzel meg babasabba teve.

Ki tudod cserelni a butorok fogantyuit is esetleg szinesre.

Remelem tudtam segiteni :)

2011. febr. 19. 19:50
 7/7 anonim ***** válasza:
bocsi ez a fuggonyos link: [link]
2011. febr. 19. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!