Ki mikor kezdett vásárolni a babának dolgokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Hanyadik hèttől "biztonságos" vásárolni az újszülöttnek?márc. 14. 15:36
21/24 anonim válasza:
#20! Nekem legnagyobb döbbentemre kisfiú🩵 A családban csak lányok születtek. Teljesen minden arra utalt, hogy ő is lány lesz, de megtréfált😁 Biztos, mert NIPT tesztből derült ki. Mikor mész a második genetikaira? Ott már biztos látszik.
22/24 A kérdező kommentje:
Azt nem mondta mèg a dr nő, de azt mondta a következő ultrahangon biztosra mondja, jövő hónap 18-án lessz. Èn fiút èrzek, meg kisfiam van 8 èves, mindenki azt jósolja hogy fiú, nagyon meg lepett, hogy kislànyt mondott 😁
márc. 19. 16:45
23/24 anonim válasza:
Hú, az még jó soká lesz! De akkor már egyértelmű, feltéve, ha megmutatja 😁
Ha van kedved csatlakozz itt, én kérdeztem:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..
24/24 A kérdező kommentje:
Okè, köszi. Csatlakozok is mindjart 😁☺️
márc. 20. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!