Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mikor kezdett vásárolni a...

Ki mikor kezdett vásárolni a babának dolgokat?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hanyadik hèttől "biztonságos" vásárolni az újszülöttnek?

márc. 14. 15:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem babonából nem vettem, hanem azért, mert sok év meddőség után sokáig bennem volt a félsz. 20 hetesen vettük meg a babakocsit. Utána később pár ruhát. Talán 30. héttől lendültünk bele jobban, netről rendelgettem mindent.

A bútorát is ekkor rendeltük meg.

márc. 14. 17:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Kb 16 hetes voltam mikor a babakocsit megvettuk. Meg ami megtetszett.
márc. 14. 17:52
 13/24 anonim ***** válasza:
60%

Nincs olyan, hogy "biztonsagos ", ennyire babonas vagy ?

Sajnos sok baba a mai napig meghal szules kozben, halva szuletik 40 hetesen, vagy epp 1 hetesen bolcsohalalban.

Akkor ennyi erovel soha ne vegyunk semmit, mert akarmikor meghalhat barki, a gyerek is ember.

Orvosilag annyi a teny, hogy a 12. het utan a veteles eselye csokken, mig elotte 25 %, a 12. het utan ez lemegy 5 %-ra, miutan a mehlepeny atvette a feladatat.

En az elso, 12 hetes ultrahang (Nyugat Europa, itt csak 2 van )utan vettem egy takarot, a masodik 20 hetes utan meg lassan elkezdtem a dolgokat venni de en mindent akciosan vettem, igy ha volt idom, szabadnapom jartam a bababoltokat, megvettem ami akcios es tetszett vagy kellett.

márc. 14. 18:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
18.hét amikor megtudtuk a nemét.
márc. 14. 23:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, anyám jött ezzel a hülyeséggel, hogy majd ha szülök és bent leszek a kórházban a férjem gyors megveszi, ami kell, mert régen ezt így csinálták. Csak azt felejtette el, hogy ő 10 napig volt még bent én meg 2 😅 Mert ha baj lesz mi lesz a sok cuccal. Őszintén ha baj lenne az érdekelne a legkevésbé, hogy elvertem x ezer forintot és most jajj mi lesz vele. Hülye felfogás.

Mikor már tuti volt a nemük akkor kezdtem vásárolgatni. Most vagyok 37 hetes a harmadikkal, minden kész, táskák bepakolva, ruhák mosva-vasalva, az első kettővel már kb 34 hétre kész voltam, most valahogy ráérősre vettem 😅

márc. 15. 07:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

14 hetesen megjött a trisomy teszt eredménye, akkor elment e megvenni az első pár ruhácskát a saját örömömre. 18 hetesen má egy nagy szatyornyi baba ruhám volt.

20 hetes voltam amikor megvettük a babakocsit, az volt az első nagyobb dolog.

márc. 15. 10:25
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
15 hetes vagyok. Nemét még nem tudjuk, de apróbb dolgokat vettem már. + uniszex téli dolgokat amik most naaaagyon le vannak árazva így szezonon kívül. Nem fogok 6x annyit fizetni csak mert mivan ha történik valami... sajnos az bármikor történhet...
márc. 15. 11:35
 18/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van, nekem is van kilátásban egy babakocsi. Jövő hónapban kèszülünk megvenni. 18 hetes leszek most csütörtökön. De muszáj elkezdeni venni a dolgokat, mire jön a baba, hogy minden meglegyen. Règen nem voltak ilyen árak, nem lehet mindet egyszerre megvenni. Köszi mindenkinek ☺️
márc. 19. 08:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#18! Papírforma szerint én is pontosan annyi vagyok, mint te.😁Mondjuk a valóságban valószínűleg pár nappal idősebb.

márc. 19. 11:20
 20/24 A kérdező kommentje:
Tudod már hogy mi lessz? Nekem kislányt mondott, de nem mondta 100%-ra 😁
márc. 19. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!