17 hetesen már látták nektek, hogy kisfiú vagy kislány a pocaklakó?
Figyelt kérdés
Pont ma töltöttem be a 17 hetet. Ma megyek orvoshoz, remèlem látni fogja. Azt ajánlották egyek meg egy csokit mielőtt megyek, mert állítólag az èdestől felèbred a baba. Utoljára mikor voltam, eppen aludt😁 Második baba, 7 èv után vègre összejött a kis csoda babánk 🥰 A kisfiamnál 20.hèten latták meg hogy kisfiú 😊2024. márc. 14. 09:14
11/16 anonim válasza:
12 heten mondtak hogy fiú. Állami rendelés. Ha úgy fekszik látszik ha nem akkpr nem. Ismerosom babamozira ment hogy tutira menjenek..hátát szépen megnézték, de a neme nem latszodot..
12/16 anonim válasza:
10 hetesen 80%ra fiút mondtak, 12 hetesen meg már nem volt kérdés hogy az még én is láttam
13/16 anonim válasza:
Nekünk a 12. hetin látták, hogy fiú. Széttette a lábait, és tényleg fiú lett :)
14/16 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál, kislánynak tippeli, mivel nem látott "pöcköt"😁 igazaból mindegy hogy mi, csak egészséges legyen☺️ Nekem olyan èrzèsem volt hogy kisfiú.
5 hèt mulva tud tutit mondani. 😊
2024. márc. 14. 15:33
15/16 anonim válasza:
12 hetesen az sztkban annyit láttak, hogy gyerek. Mivel nagyon paraszt volt a szonográfus, onnantól minden uht magánban, profi genetikus orvossal csináltattunk, a következőt a 14. héten, ahol már fixre mondták, hogy lány. Pár napja kellett megint mennem sztk-s ultrahangra a 36. héten, azzal a géppel a szonográfus még mindig nem látta a nemét...
16/16 anonim válasza:
15.héten voltunk mikor be kellett menjünk az ügyeletre eros göcsölés / szúró érzés miatt. A pici jól volt és mondta az ügyeletes doki hogy kislány lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!