24-25 hetesen hány grammnak mérték a pocaklakótokat?
A magánorvosom mostanra adott időpontot. Megdöbbenve mondta a súlyát, de azt mondta minden rendben és megfelelő a méretek. Viszont a környezetemben a többsèg azt mondja, h hatalmas! ( mondjuk méretek alapján tényleg mindene nagyobb a koránál) De így elnézve a leírt becsült súlyokat tényleg nagy.
Köszönöm a válaszokat!
de azt tudod, hogy ez nem jelenti azt, hogy 1 kilós ennyi idősen? képtelenség is lenne :)
enyémet is daginak becsülte a gép mindig, 56cm-el született és 2850g-al, utolsó uh-on már 4 kilósnak becsülték a súlyát, ugye ez azért volt, mert ehhez a magassághoz az dukál, tehát a tied valószínű magasabb az átlagnál, úgyhogy nyugi! :)
De jó! Érdekes dolgok ezek... Első babánk lesz és számomra minden új ezen a téren! Mondhatni paramami is van bennem nem kicsit :D az utóbbi 2-3 hétben hatalmasat nőtt a hasam is. Eddig nem is látszott, mondjuk nem vagyok vékony alkat. De cukor beteg sem vagyok, ma kaptam meg az eredményt, 6,2 lett a 120 perces ( hozzáteszem sokan ciogattak azzal is, h mert biztos cukros vagyok...)
Kíváncsi leszek ezek után mekkora lesz ha megszületik :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!