Akinek koraterhessegnel a szamitottnal kisebbnek mertek az embriot, vegig kisebb volt, maradt ez a csuszas?
A 12 hetes ultrahangon is kisebbnek lattak? Illetve a tesztje is kesobb lett pozitiv? Olyanoktol kerdeznek, akiknek joval (legalabb 1 hettel, nem pedig csak 1-2 nappal) mertek kisebbnek az embriot a menstruacios adathoz kepest.
3. baba, majdnem 8 hetesen mentem eloszor dokihoz, o mindent rendben talalt, volt szivhang is, de egy teljes hettel kisebbnek merte a menzeszhz kepest. Ami azert is furcsa, mert 2 nap keses utan csinaltam tesztet, delutan, es egyertelmuen pozitiv volt, rogton, megha nem is volt ugyanolyan eros a ket csik.
Koszi, egyenlore nekem is a 12 hetes uh idopontjat eszerint lottek be.
Most visszaemlekezve az elso gyerekemnel is kisebbnek lattak, azt hiszem 5 nappal, de akkor semmilyen datumot nem modositottak. Kesobb "behozta", de 40+4- re szuletett, szoval lehetett benne valami.
A teszted is kesobb lett pozitiv, te mikor teszteltel?
Minden jot!
Nekem is 3.baba, és a 12 hetes Uh-ra mentem, mikor mensi szerint 13+1 hetes voltam, erre a doki csak csóválta a fejét...nagyon megijedtem, de nem mondott semmit.Egyszer csak odaszólt az asszisztensnek, hogy adjunk új időpontot a hölgynek, mert pici a baba.Háááát, nagyon levert a víz, de utána megnyugtatott a doki, hogy a következő kb 10 nap múlva esedékes uh-on minden oké lesz, csak mivel a méretek alapján csak 11+5 hetes, nem tud mérni hitelesen adatokat.
Szóval 9-10 nap nekem az eltérés, mentem a következőre ott már minden rendben volt, a 11+5naphoz képest, pont 10 napot fejlődött :)
Így mivel én nem néztem, hogy mikor van p.é, meg nem is számolgattam, vagy kettő is volt, vagy eltolódott valami miatt, így a középidőhöz képest 9-10 nappal később lehetett.Mondjuk tesztet én csak az elmaradt mensi után egy héttel csináltam, de egyértelmű pozitív lett.Azóta 16 hetes UH-on is a későbbi ovus méretnek felet meg,így a szülés várható időpontját átírták 10 nappal későbbre.
Szerintem nálad is valami hasonló lehet a szitu, vagy később ágyazódott be, vagy a kettő együtt :)
Ne aggódj, nyugodj meg, a következő vizsgálaton minden oké lesz, majd írj :)
Anno a fiam fogantatását pontosan tudtam, pont félidőben volt, pont kiírt napon is született.
Most fogalmam sincs, hogy mikor fogant a kicsi. Decemberben egy csütörtöki napon kellett volna megjönnie. Azon a héten vasárnap még negatív volt a teszt. Szerdán lett egyértelmű pozitív.
Január 4-én mentem dokihoz, mensi szerint akkor már 9 hetesnek kellett volna lennem, de a mért adatok alapján csak "éppenhogy" 8 hetes volt. Azóta is eszerint számolnak, eszerint voltam a 12 hetesen, és eszerint megyek a 18 hetesre is jövőhéten. Úgyhogy egy héttel kisebb, mint kéne lennie.
Viszont a kiírás dátumát nem módosították még, azt az utolsó mensi első napjától számolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!