Akinek koraterhessegnel a szamitottnal kisebbnek mertek az embriot, vegig kisebb volt, maradt ez a csuszas?
A 12 hetes ultrahangon is kisebbnek lattak? Illetve a tesztje is kesobb lett pozitiv? Olyanoktol kerdeznek, akiknek joval (legalabb 1 hettel, nem pedig csak 1-2 nappal) mertek kisebbnek az embriot a menstruacios adathoz kepest.
3. baba, majdnem 8 hetesen mentem eloszor dokihoz, o mindent rendben talalt, volt szivhang is, de egy teljes hettel kisebbnek merte a menzeszhz kepest. Ami azert is furcsa, mert 2 nap keses utan csinaltam tesztet, delutan, es egyertelmuen pozitiv volt, rogton, megha nem is volt ugyanolyan eros a ket csik.
Egy nap az semmi, ennyire nem pontos még az ultrahang, meg egyik baba sem. :) Jó egészséget a továbbiakban is! :)
Nekem is folyamatosan oda-odatesznek még néhány napot mérések alapján, de ha egy picit méri el ultrahanggal vagy úgy fordul, máris megvan a magyarázat. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!