Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetesen beszélt a...

Ki hány hetesen beszélt a pocaklakójához?

Figyelt kérdés
Énekeltél neki? Meséltél?
2021. máj. 1. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
22 éves voltam. Igen.
2021. máj. 1. 16:41
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Már a pozi teszt után állandóan beszéltem hozzá.
2021. máj. 1. 16:49
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Sosem hívtam pocaklakónak, ez nekem fura. Konkrétan hozzá sosem beszélgettem, inkább csak a gondolataimban :D bár azt ugyse hallja senki, de valahogy nem tudtam beszélgetni a pocakommal, ez van.
2021. máj. 1. 16:55
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Mint 2. Csak mindennapos dolgokat mondtam neki, nem volt ének vagy mese. Kommentáltam, ami otthon történik. Aztán a férjem is rászokott erre.
2021. máj. 1. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:
84%
Semmikor direktben, nem vagyok ilyen szentimentális és magamban sem szoktam beszélni. Gondolati szinten esetleg, vagy amikor a CTG-n ültem 3/4 órája és minden erőfeszítésem ellenére is aludt akkor azért szóltam neki, hogy igazán felkelhetne segíteni.
2021. máj. 1. 17:17
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Én soha, nekem valahogy ez nem jött.
2021. máj. 1. 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

Semmit

Minek ?

2021. máj. 1. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
Amióta mozog, (20. hét környéke) teszek neki megjegyzéseket, ha rájön a csárdásozás, mint pl.: Ennyire ízlett az ebéd?; Beíratlak karatéra, ha így folytatod - ilyesmik. Vagy ha egyedül vagyok itthon, gondolkozás helyett vele dumálom meg hangosan, hogy mondjuk mit hozzak a boltból meg ilyenek. Direktbe éneklés meg mesélés nincs neki, majd ha kijön hall ilyet eleget. :)
2021. máj. 1. 19:26
 9/13 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem, mert én sem beszélek még hozzá, néha a férjem előtt vicceskedek meg aztán ő is. :D

Az egyik rokonunk mondta, hogy beszéljek hozzá sokat. Egyelőre még furcsának tartom én is, de lehet majd változik, ha már érzem, hogy mocorog. :)

2021. máj. 1. 20:20
 10/13 anonim ***** válasza:
74%

A férjem még mesét is olvasott neki esténként, mikor már nagyon nagy volt a hasam :))

Én onnantól, hogy megmozdult. Sokat énekeltem neki (jó hangom van, nem butult tőle :)) Sokat beszéltem is hozzá.

2021. máj. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!