24 hetesen nagyon aktív a pocaklakóm (? )
Figyelt kérdés
Második gyermekemet várom. Nagyon aktív a babóca <3 néha annyira mozog hogy már fáj ahogy "ugrál" a pocakomban. Frontok környékén csendesebb de azért még akkor is aktív.
Az első gyermekemnél ilyen idős terhesen még csak kisebb nyújtózkodásokat éreztem. Gondolom ez nem probléma, de nagyon új ez az érzés. :) 24-25 hetes kismamik akik szintén a második babájukat várják, nálatok is ez a "módi"?
2015. szept. 16. 12:36
1/2 anonim válasza:
Hát az én bébim is hiperaktív. :) A 20. héttől éjjel-nappal jár a keze-lába. Nem is tudom mikor alszik vagy pihen. :) Van amikor csak pici matatást érzek, de van mikor az egész hasam remeg. A legfurább, hogy már köldök fölött is kapálózott egy-kétszer, de előszeretettel rugdossa a babakijáratot - az a kedvenc helye. :)
26 hkm
2/2 A kérdező kommentje:
A kijárat nálunk is kedvenc :) de sokszor érzem köldök környékén is. Már nem tudok hogy feküdni, sehogy se jó neki :) a lányom sokkal lustibb volt ilyenkor (még).
2015. szept. 16. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!