Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelez ha megcsunyul a bőr...

Mit jelez ha megcsunyul a bőr terhesség alatt?

Figyelt kérdés

9 hetes vagyok konkrét pattanások nincsenek nagyon, de piros foltos minha apró pattanás, miteszer kezdemenyek lennének. Meg ugy alapból olyan fakó, csúnya a bőröm.

Illetve a nyakam is, mint akinek picit kiszivták, és piros pöttyök pattanás szerűek.

3 fiam van már, semmi llyet nem tapasztaltam náluk. Inkább virultam.

2024. márc. 4. 20:26
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es

Kislányt várunk, de ezt már akkor tudtam. :)

Az orvost kérdeztem, hogy lehet - e bármi hormon gond a bőröm miatt, de Megnyugtatott, hogy semmi. Csak a baba miatt van.

Tudom én hogy sokan mosolyognak azon, hogy tudtam az elejétől hogy lány, de ez van. Nem érdekel senki véleménye, mert most pontosan éreztem, ha úgy tetszik hittem, hogy lány.

A fiúkkal is tudtsm, hogy fiúk lesznek. És tökéletesen egyforma is volt mind a 3 terhesség.

Most minden más, már az első perctől tudtam. 🥰

És nagyon jó érzés az ismerősökenk is újságolni, mikor kérdezik.

Naptár meg ilyeneket nem nézegettem anno, de a fiúknal nem jött be utólag nézve.

Most viszont még az is bejött 🤣

2024. ápr. 17. 21:00
 22/28 anonim ***** válasza:
Ja, ha te tudod akkor biztos úgy van. Csak nehogy meglepetés érjen mikor mást lát az orvos az ultrahangon és más lesz a lába között mikor megszületik.
2024. ápr. 17. 22:47
 23/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm 16.héten is túl vagyunk már. Prena tesztet is megcsináltattuk. Voltunk genetika ultrahangon és fogadott orvosnál is havonta ultrahangon, kislány szerepel a teszt papírjan, jobban mondva Leány. Illetve az orvosok is látták hogy kislány.

De amúgy nem is értem miért kell ez a negatív kotekedes? Ettől neked nem lesz a napod, hogy leakarod húzni más örömet?

2024. ápr. 18. 06:55
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Az embereknek az lehet a furcsa, hogy ennyire hatarozottan kijelentetted, te biztosan tudod, hogy kislanyt varsz.

En teljesen megertem, hogy harom fiu utan a lanyos oldalt is meg akartatok tapasztalni. Aposom feloli rokonsagbol majdnem mindenki fiu, egy nagynenje es egy lany unokatestvere van ferjemnek, neki egy fia is van mar, a batyjanak harom fia, ugyhogy mi nagyon kislanyt szerettunk volna. Persze mondogattunk, hogy mas opcio nincs, az eszemmel tudtam, 50-50% az esely ra. Foleg, mivel csak egy kozos gyereket szeretnenk, igy kulonosen fontos volt.

Aztan terhes lettem, es jott az ijedtseg; magas kockazat down korra. Gyorsan utananeztunk mi ilyenkor a teendo, egy honappal kesobb magzatviz mintavetel, majd ujabb 1 honap az eredmeny. Tehat 2 honap bizonytalansag.

Nemregiben kiderult, hogy egeszseges a baba, nem mellesleg kislany, amit az ultrahang es kromoszoma vizsgalat is megerositett. Vegtelenul boldogok vagyunk, termeszetesen elsosorban annak, hogy nem beteg, de igy mar annak is orulunk, hogy valoban lany. Viszont ugye lehetett volna ez a magzat fiu is, mert nem tudhattuk betonbiztosra, csak nagyon remenykedtunk a kislanyban.

2024. ápr. 18. 07:51
 25/28 A kérdező kommentje:

Borzasztó lehetett az időszak de örülök, hogy jól alakult. :)

Igen, biztos furcsa hogy így hittem benne.

Viszont az összes barát és családtag is nálunk nagyon aranyos volt és az elejétől mondogatták hogy tuti lány lesz. Senki se nevetett ki, hogy én az elejétől hittem.

Van az úgy, hogy bejon az ember megérzése.

Mikor csináltam a tesztet már akkor mondtam neki hogy kislányom, ami tudom vicces. 😅

Aztán mikor jöttek a tünetek, allando rosszullet, meg minden egyéb, akkor mindenki cukin mondogatta is hogy biztos h lány lesz. 😁

2024. ápr. 18. 08:14
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Az elején még azt írtad biztosra tudod a 9. héten hogy az, nem az hogy szimplán hittél benne. Sokan szerintem ezért “kötekednek”.
2024. ápr. 18. 20:10
 27/28 A kérdező kommentje:

De az pont az, h szimplán hittem. Egyszerűen tudtam, hogy kislány. Van amikor az ember tökéletesen megérez valamit, most nálam is így volt.

De már akkor biztos voltam benne, mikor a teszt pozitív lett. 🥰

Engem nem érintett meg a kötekedés. Mosolyogtam egyet, és elengedtem. 🤣

2024. ápr. 22. 16:10
 28/28 A kérdező kommentje:

Szóval, csak azt szerettem volna írni ezzel, hogy hiába voltak akik leakartak húzni, és gúnyoltak, nem éreztem azt hogy nekem azzal rosszabb lett volna bármi.

Egy percig sem volt bennem kétely. 😊

Látom itt sok posztnál, hogy segítséget, infót kérnek emberek, és jönnek az okos, bántó, kötekedő emberek.

Nem érdemes ide már posztolni, mert tényleg nagyon sok a negatív ember. És aki esetleg érzékenyebb, azokat nagyon meg is bánthatják.

Rólam lepergett, fel sem néztem ide hetekig, csak egy másik témában mikor keresgéltem akkor jutott eszembe, hogy megnezem. 😁

2024. ápr. 22. 16:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!