Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelez ha megcsunyul a bőr...

Mit jelez ha megcsunyul a bőr terhesség alatt?

Figyelt kérdés

9 hetes vagyok konkrét pattanások nincsenek nagyon, de piros foltos minha apró pattanás, miteszer kezdemenyek lennének. Meg ugy alapból olyan fakó, csúnya a bőröm.

Illetve a nyakam is, mint akinek picit kiszivták, és piros pöttyök pattanás szerűek.

3 fiam van már, semmi llyet nem tapasztaltam náluk. Inkább virultam.

2024. márc. 4. 20:26
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Szép mentés, de a kérdésből nem az jön le hogy azért kérdezted mert az egészséged miatt agódsz...
2024. márc. 4. 21:30
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
Javítsatok ki, ha tévedek, 2 gyerkőcöm van, de 9 hetesen kb. Az első genetikait intéztem, nem azt, hogy még a nemét is tudtam 🤣🤷
2024. márc. 4. 21:52
 13/28 anonim ***** válasza:
87%
Biztos rápisilt a szódabikarbónára vagy a hasa fölött ingázott a karikagyűrűvel. 😂
2024. márc. 5. 05:41
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Rá kell hagyni, találkoztam már nem egy ilyen sztorival ahol ő érezte meg a tünetek, na meg a jósnő is azt mondta lány lesz, aztán mikor kiderült, hogy fiú jött a kiakadás. De rá kell hagyni :D
2024. márc. 5. 07:14
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
9 hetesen meg a nipt nemi kromoszoma eredmenyet se mondjak el ha jol tudom, hiszen ne az legyen az indok az abortuszra, hogy az adott par mas nemu gyereket akart.
2024. márc. 5. 07:58
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem csak a lányoknál jött elő. Az első lány lett, teljesen ki voltam rügyezve, még a nyakam mellkasom is. A másosik fiú lett, semmi ilyen tünetem nem volt. Most a harmadik megint kislány lesz, az elején ugyanolyan ronda volt a bőröm, mint az elsőnél, már akkor tudtam, hogy csajszi lesz, aztán 13 hetesen már mondták is, hogy kislány, most vagyok 36 hetes és még mindig csajszinak mondják. 😄
2024. márc. 5. 09:00
 17/28 anonim ***** válasza:
57%

Egyik barátnőmnek csúnya bőre volt, várandósság alatt szépen kitisztult neki, lánya született.

Másik barátnőmnek porcelán bőre volt, várandós lett és tele lett nagy pattanásokkal, neki is lánya lett.

Szóval valószínűleg semmi összefüggés nincs.

2024. márc. 5. 10:33
 18/28 anonim ***** válasza:
Nem estél túlzásba a terhességi kívánóssággal? A rengeteg szénhidrát és cukor fogyasztása is tud ilyet okozni. Ha nem, akkor csupán a hormonok miatt van.
2024. márc. 5. 10:37
 19/28 anonim ***** válasza:
Kérdező! Tudom, zártad a posztot, de ha esetleg úgy gondolod, biztosra mentél és csak ovu előtt volt szex, jóindulattal üzenem, hogy még ne fesd rózsaszínűre a szobát. 1héttel ovu előttiből várok kisfiút😉
2024. márc. 5. 14:55
 20/28 anonim ***** válasza:
78%

Az összes Holdnaptár, kínai fiszemf@szom, anyósom, minden lányt jósolt nekem.

Én fiút vártam, az lett 😃

2024. márc. 5. 21:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!