Hallottatok olyan esetről, ahol valamelyik genetikai vérvizsgálat (NIPT teszt) tévedett a baba nemét illetően vagy negatív eredmény ellenére beteg baba született?
Fiú a teszt szerint és lányt mondtak a 2. genetikai UH-n is.
Nagyon érdekes amit a #4 és a #8 ír. #9 unokatesódéknál milyen neműt mondott a teszt? A másik eset amit írtál meg borzasztó...
Bocs, én vagyok a #10, alá akartam írni, nem fölé.
És mi volt a betegsége? Szűrt arra a teszt?
Olyanról hallottam hogy a teszt szerint lány, de fiú lett. Ilyenkor túl kevés a magzati DNS az anya vérében és nem találtak benne y kromoszómát.
De ha az jött ki hogy fiú, akkor volt a véredben Y kromoszóma, akkor pedig kukijának kell lennie.
Esetleg még olyan lehet hogy ikrek lettek volna, az egyik baba elhalt és az elhalt baba fiú lett volna. De annak olyan stádiumban kellett volna elhalnia, hogy tudnál róla.
#17!#18! Én is ezt írtam, mégis lepontoztak. Ahogy írod, kétpetéjű ikreknél lehet, de arra nagyon minimális az esély, mert. 1. Akkor mutatható ki, ha 8hetesen vagy idősebben halt el és kevesebb idő telt el 6hétnél az elhalás és a teszt között. Ezt megkérdezik, nekem is volt ilyen, hogy valószínűleg ikreknek indult, de mivel a fentiek közül egyik se állt fent(korábban halhatott el és eltelt 6 hét), megnyugtattak, hogy kizárható, hogy befolyásolja az eredményt. 2. Ha elhalt, könnyen lehet, hogy pont a 3 legyakoribb genetika betegség egyike miatt, tehát arra + lenne, 3. Rengeteg kromoszómát vizsgálnak, tehát statiszikailag szinte lehetetlen, hogy mindegyik az elhalt magzatból származzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!