Van olyan akinek a vérvizsgálat rossz nemet határozott meg?
Figyelt kérdés
Van h ezt elrontják? Ultrahangon nem tudta megállapítani a doki.2022. febr. 27. 08:34
1/11 anonim válasza:
Hát ez nagyon nagyon ritka, én csak olvastam róla, hogy előfordul.
2/11 anonim válasza:
Gondolom vagy meg kicsi a terhesség vagy úgy tartotta magát a baba.Én ezért nem csinaltatnék vervetelt,max ha valami olyan betegséget is eleve szuretni szeretnék amitől tartok, hanem megprobalnek máshoz elmenni vagy a saját orvossal megbeszélni egy új időpontot ha nagyon úgy érzem hogy muszáj mielőbb tudnom a nemét.
3/11 A kérdező kommentje:
Vervizsgalat már volt! Csak kíváncsi vagyok h hihetünk neki
2022. febr. 27. 10:28
5/11 anonim válasza:
Szerintem olyan nincs. Maximum érvénytelen lehet ha nincs elég magzati dns a véredben, akkor nem tudják megmondani. De szerintem olyan nincs hogy az egyiket írják a papírra de valójában a másik.
6/11 anonim válasza:
De van, mint mondtam elképesztő ritka, de van. Nyugodtan higgyetek neki. :)
7/11 anonim válasza:
97%-os pontossagu, tehat szazbol 3x elofordul.
8/11 anonim válasza:
Igen, max 1%, kedves 6os,én elhittem a vertesztemnek hogy fiú hiába mondták korábban hogy 80% lány és azóta valóban többször látható lett hogy fiú. Fel se merült bennem hogy tevedtek volna.
9/11 anonim válasza:
Ez milyen vérteszt? Nekem ilyen nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!